Back to top

Hétvége a Cinemaxban (október 13-14.)

Publikálva: 2018, október 12 - 07:22
Egy német és egy amerikai film a hét magyar szinkronos újdonságai a moziban.

Az a hülye szív (Dieses bescheuerte Herz) - német dráma, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 13. (szombat) 20:40 (2D).

Amikor Lenny, a harmincas éveiben járó gazdag srác azzal szembesül, hogy gondoskodnia kell a tizenöt esztendős Davidről, aki súlyos szívbetegségben szenved, nem mindennapi kaland veszi kezdetét. Hogy teljesítse fiatal barátja összes kívánságát, Lenny gondolkodás nélkül megszeg minden szabályt. A bakancslista viszont elég hosszú és időt kell találniuk többek között rallyra, bulira, szerelemre a szomorkodás helyett.

Szereplők: Lenny Reinhard (Elyas M'Barek), David Müller (Philip Schwarz), Betty Müller (Nadine Wrietz), Dr. Reinhard (Uwe Preuss), Dr. Julia Mann (Lisa Bitter).

Húzós éjszaka az El Royale-ban (Bad Times at the El Royale) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 13. (szombat) 20:20 (2D); 2018. október 14. (vasárnap) 20:20 (2D).

Hét titkokkal terhelt idegen találkozik a kaliforniai Tahoe-tó mellett az El Royale-ban, egy sötét múltú, lelakott hotelben. Egy végzetes éjszaka folyamán mindenkinek jut egy utolsó esély a megváltására… mielőtt végleg elszabadul a pokol.

Szereplők: Billy Lee (Chris Hemsworth), Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), Emily Summerspring (Dakota Johnson), Daniel Flynn atya (Jeff Bridges), Emily nővére (Cailee Spaeny).

Apróláb (Smallfoot) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 13. (szombat) 15:40 (2D); 2018. október 14. (vasárnap) 13:10 (2D).

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.
És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

Csillag születik (A Star is Born) - amerikai zenés film, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 13. (szombat) 18:00 (2D); 2018. október 14. (vasárnap) 18:00 (2D).

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.
A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődjeit követi: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is.

Szereplők: Ally (Lady Gaga), Jackson Maine (Bradley Cooper), Bobby (Sam Elliott), Ramon (Anthony Ramos), Sally Cummings (Bonnie Somerville).

Egy kis szívesség (A Simple Favor) - amerikai krimi, misztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 14. (vasárnap) 17:50 (2D).

Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló blogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie blogja olvasóihoz, valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Szereplők: Emily (Blake Lively), Stephanie (Anna Kendrick), Sean (Henry Golding).

Venom - amerikai sci-fi, akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. október 13. (szombat) 18:10 (3D), 21:00 (2D); 2018. október 14. (vasárnap) 21:00 (2D).

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy) újságíró, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

Szereplők: Eddie Brock / Venom (Tom Hardy), Anne Weying (Michelle Williams), Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed), Donna Diego (Michelle Lee), Dr. Rosie Collins (Sope Aluko).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies