Back to top

Hétvége a Cinemaxban (november 3-4.)

Publikálva: 2018, november 2 - 06:26
Egy amerikai fantasy, A végzet órája és a rég várt Bohém rapszódia a hét újdonságai a moziban.

A végzet órája (The House with a Clock in its Walls) - amerikai családi film, fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 3. (szombat) 15:10 (2D); 2018. november 4. (vasárnap) 15:10 (2D).

A 10 éves Lewis Barnavelt, mikor a nagybátyjához, Jonathanhez költözik, nem is sejti, hogy egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világba csöppen. Új otthona, az ódon kastély megannyi titkot rejt, köztük a ház falában egy folyton ketyegő különös órát. Amikor Lewis halloweenkor véletlenül feltámasztja a holtakat, megkezdődik a versenyfutás az idővel. A bátor fiúnak varázsló bácsikájával és a szomszédban lakó belevaló boszorkánnyal, Florence-szel karöltve meg kell találnia az órát, hogy a fekete mágiát űző, holtából feltámadt gonosz varázslónő, Selena kegyetlen tervét megsemmisítsék, és megmentsék a világot a teljes pusztulástól.

Szereplők: Lewis Barnavelt (Owen Vaccaro), Jonathan Barnavelt (Jack Black), Mrs. Zimmerman (Cate Blanchett), Isaac Izard (Kyle MacLachlan), Selena Izard (Renée Elise Goldsberry), Lewis édesanyja (Lorenza Izzo).

Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) - angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 3. (szombat) 20:50 (2D); 2018. november 4. (vasárnap) 18:00, 20:50 (2D).

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Szereplők: Freddie Mercury (Rami Malek), John Deacon (Joseph Mazzello), Roger Taylor (Ben Hardy), Brian May (Gwilym Lee), Mary Austin (Lucy Boynton).

Apróláb (Smallfoot) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 3. (szombat) 16:10 (2D); 2018. november 4. (vasárnap) 16:10 (2D).

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amelyet rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.
És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

Csillag születik (A Star is Born) - amerikai zenés film, filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 4. (vasárnap) 17:30 (2D).

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.
A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődjeit követi: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is.

Szereplők: Ally (Lady Gaga), Jackson Maine (Bradley Cooper), Bobby (Sam Elliott), Ramon (Anthony Ramos), Sally Cummings (Bonnie Somerville).

Halloween - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 3. (szombat) 20:40 (2D).

Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.

Szereplők: Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), Karen Strode (Judy Greer), Vicky (Virginia Gardner), Hawkins (Will Patton), Michael Myers (Nick Castle), Allyson Strode (Andi Matichak).

Johnny English újra lecsap (Johnny English Strikes Again) - francia-amerikai-angol vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 4. (vasárnap) 15:50 (2D).

Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben. A jelenleg leszerelt, és egy kis előkészítő iskolában tanító Englisht újra szolgálatba hívják, hogy találja meg a ravasz hackert, és ugorjon fejest az akcióba. Ám ahhoz, hogy a küldetés sikerrel járjon, hősünknek minden képességét latba kell vetnie – és nincs neki túl sok –, mivel itt a múlt analóg módszereinek kell szembeszállniuk a jövő digitális technológiájával…

Szereplők: Johnny English (Rowan Atkinson), Ophelia (Olga Kurylenko), Jason (Jake Lacy), Bough (Ben Miller), Tara (Miranda Hennessy), Miniszterelnök (Emma Thompson), Pegasus (Adam James).

Venom - amerikai sci-fi, akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. november 3. (szombat) 20:30 (2D).

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy) újságíró, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

Szereplők: Eddie Brock / Venom (Tom Hardy), Anne Weying (Michelle Williams), Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed), Donna Diego (Michelle Lee), Dr. Rosie Collins (Sope Aluko).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies