Back to top

Hétvége a Cinemaxban (november 26-27.)

Publikálva: 2016, november 25 - 08:33
A hét mozis újdonsága az Éjszakai ragadozók című amerikai thriller, melyet magyar feliratozással tekinthetnek meg a nézők.
Hat filmet vetítenek magyar szinkronnal, kettőt pedig magyar feliratozással az előttünk álló hétvégén Dunaszerdahelyen.
 
Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) - amerikai thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2016. november 26. (szombat) 18:20, 20:50; 2016. november 27. (vasárnap) 18:20, 20:50.
Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában.
A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották...
...de a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is. 
Főszereplők: Tony Hastings / Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), Susan Morrow (Amy Adams), Laura Hastings (Isla Fisher), Hutton Morrow (Armie Hammer).
A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 26. (szombat) 13:20 (2D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.
A könyvelő (The Accountant) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 26. (szombat) 20:30; 2016. november 27. (vasárnap) 20:30.
Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista - kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra.
Amikor egy nagy, robotokat tervező gyár könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.
Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni.
De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet...
Főszereplők:  Dana (Anna Kendrick), Chris (Ben Affleck), Ray King (J.K. Simmons), Francis Silverberg (Jeffrey Tambor).
Érkezés (Arrival) - amerikai sci-fi
Magyar feliratozással vetítik: 2016. november 26. (szombat) 13:30.
Ha egyszer eljönnek hozzánk az idegenek, akkor nem csak az lesz a kérdés, mik a szándékaik, hanem az is, miként fogunk velük kommunikálni - és hogyan. Ez a magát szinte minden műfajban kipróbáló kanadai Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Ellenség, Fogságban) új filmjének kiindulópontja és lényege. A nálunk is ismert Ted Chiang sci-fi író 1998-as Story of Your Life című novellájából készült mű főszereplője a nagyszerű Amy Adams, aki egy elismert nyelvészt alakít - akinek előadásait mégis kevesen látogatják -, akit az amerikai katonaság kér fel, hogy közvetítsen köztük és az idegenek között.
Főszereplők: Dr. Louise Banks (Amy Adams), Ian Donnelly (Jeremy Renner), Colonel Weber (Forest Whitaker), Agent Halpern (Michael Stuhlbarg), Captain Marks (Mark O'Brien).
Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 26. (szombat) 16:00; 2016. november 27. (vasárnap) 16:00.
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.
Inferno - amerikai-japán-török-magyar misztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 26. (szombat) 18:00; 2016. november 27. (vasárnap) 18:00.
Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. - mint eddigi kalandjai során mindig - ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti - és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.
Főszereplők:  Robert Langdon (Tom Hanks), Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones), Bertrand Zobrist (Ben Foster), Harry Sims 'The Provost' (Irrfan Khan).
Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - angol-amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 26. (szombat) 15:30 (3D), 17:30, 20:20 (2D); 2016. november 27. (vasárnap) 15:30 (3D), 17:30, 20:20 (2D).
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. 
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik. 
Főszereplők: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), Credence (Ezra Miller), Henry Shaw (Jon Voight), Seraphina Picquery (Carmen Ejogo), Graves (Colin Farrell), Gnarlack (Ron Perlman).
Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 26. (szombat) 13:20, 15:20 (2D); 2016. november 27. (vasárnap) 15:20 (2D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies