Back to top

Hétvége a Cinemaxban (november 19-20.)

Publikálva: 2016, november 18 - 06:57
Hat filmet magyar szinkronnal - újdonságként a Legendás állatok és megfigyelésük című fantasyt, egyet magyar feliratozással, az André Rieu koncertet pedig eredeti nyelven, élő közvetítésként tekinthetnek meg a mozi látogatói a hétvégén.
Karácsony Andréval - André Rieu 2016-os karácsonyi koncertje - koncertfilm
Eredeti nyelven vetítik: 2016. november 19. (szombat) 17:50.
A több mint 40 millió eladott albumot, számos nagy sikerű világturnét maga mögött tudó, sokak által a „Keringők királyának” nevezett holland hegedűművész karácsonyi koncertjén többek között olyan klasszikus dalok nagyzenekari feldolgozásai csendülnek fel, mint a Hallelujah, a Jingle Bells, a White Christmas vagy az Amazing Grace. A koncert mellett, a művész egy hangulatos sétára invitálja a közönséget szülővárosa, Maastricht karácsonyi díszben pompázó utcáira. Az est különlegességeként a művésszel Charlotte Hawkins beszélget, majd nézői kérdésekre is válaszol.
Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - angol-amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 19. (szombat) 20:40 (3D); 2016. november 20. (vasárnap) 13:10, 17:50 (2D), 15:00, 20:40 (3D).
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. 
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik. 
Főszereplők: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), Credence (Ezra Miller), Henry Shaw (Jon Voight), Seraphina Picquery (Carmen Ejogo), Graves (Colin Farrell), Gnarlack (Ron Perlman).
A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life Of Pets) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 20. (vasárnap) 13:20 (2D).
Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.
A könyvelő (The Accountant) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 20. (vasárnap) 19:50.
Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista - kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra.
Amikor egy nagy, robotokat tervező gyár könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.
Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni.
De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet...
Főszereplők:  Dana (Anna Kendrick), Chris (Ben Affleck), Ray King (J.K. Simmons), Francis Silverberg (Jeffrey Tambor).
Érkezés (Arrival) - amerikai sci-fi
Magyar feliratozással vetítik: 2016. november 20. (vasárnap) 20:50.
Ha egyszer eljönnek hozzánk az idegenek, akkor nem csak az lesz a kérdés, mik a szándékaik, hanem az is, miként fogunk velük kommunikálni - és hogyan. Ez a magát szinte minden műfajban kipróbáló kanadai Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Ellenség, Fogságban) új filmjének kiindulópontja és lényege. A nálunk is ismert Ted Chiang sci-fi író 1998-as Story of Your Life című novellájából készült mű főszereplője a nagyszerű Amy Adams, aki egy elismert nyelvészt alakít - akinek előadásait mégis kevesen látogatják -, akit az amerikai katonaság kér fel, hogy közvetítsen köztük és az idegenek között.
Főszereplők: Dr. Louise Banks (Amy Adams), Ian Donnelly (Jeremy Renner), Colonel Weber (Forest Whitaker), Agent Halpern (Michael Stuhlbarg), Captain Marks (Mark O'Brien).
Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 19. (szombat) 15:20; 2016. november 20. (vasárnap) 15:20.
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.
Inferno - amerikai-japán-török-magyar misztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 19. (szombat) 18:10; 2016. november 20. (vasárnap) 18:10.
Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. - mint eddigi kalandjai során mindig - ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti - és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.
Főszereplők:  Robert Langdon (Tom Hanks), Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones), Bertrand Zobrist (Ben Foster), Harry Sims 'The Provost' (Irrfan Khan).
Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. november 19. (szombat) 13:00 (2D); 2016. november 20. (vasárnap) 16:00 (2D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies