Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (november 1-3.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, november 1 - 08:07 | Színes
Visszatértek... A hét újdonságában Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton a moziban.
Hétvége a Cinemaxban (november 1-3.)

Terminátor: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) - amerikai sci-fi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 1. (péntek) 20:30 (2D); 2019. november 2. (szombat) 20:30 (2D); 2019. november 3. (vasárnap) 17:40 (2D).

Új veszély fenyegeti az emberiséget, új alakváltoztató robot érkezik a jövőből, hogy egy új megváltót töröljenek el a föld színéről. A Terminátor: Sötét végzet nem a soron következő folytatás, hanem A Terminátor 2. - Az ítélet napja eseményei után játszódik.
Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben...

Szereplők: Edward Furlong (John Connor), Mackenzie Davis (Grace), Arnold Schwarzenegger (Terminator), Gabriel Luna (Terminator), Linda Hamilton (Sarah Connor), Natalia Reyes (Dani Ramos).

Addams Family - A galád család (The Addams Family) - amerikai-angol animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 1. (péntek) 15:30 (2D); 2019. november 2. (szombat) 13:30 (2D); 2019. november 3. (vasárnap) 15:30 (2D).

Csettintésre készülj! A Halloween első számú famíliája, Addamsék visszatérnek a mozivászonra első animációs vígjátékukban. A környék legfurább családja viccesen, szokatlanul és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni.

A gyászoló asszony átka (The Curse of La Llorona) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 2. (szombat) 20:30 (2D).

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott.
Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni.
Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.

Szereplők: Anna Tate-Garcia (Linda Cardellini), Patricia Alvarez (Patricia Velasquez), Rafael Olvera (Raymond Cruz), Detective Cooper (Sean Patrick Thomas), April (Madeleine McGraw), Hankins (John Marshall Jones), Donna (Irene Keng), Samantha (Jaynee-Lynne Kinchen).

A Mancs őrjárat (Paw Patrol: Mighty Pups) - amerikai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 2. (szombat) 14:00 (2D).

A Mancs őrjárat legújabb kalandjait a mozivásznon éli meg. Ryder és mentőcsapata kivételesen hosszú epizódokban mutatja meg tudását, melyekben mindenkinek fontos szerep jut.

A Wall Street pillangói (Hustlers) - amerikai krimi-dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 2. (szombat) 18:10 (2D).

Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töméntelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.
A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét, és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki elkövet egy apró hibát…

Szereplők: Constance Wu (Destiny), Julia Stiles (Jennifer), Lili Reinhart (Annabelle), Jennifer Lopez (Ramona), Madeline Brewer (Dawn), Keke Palmer (Mercedes), Frank Whaley (Reese), Stormi Maya (Angel).

Jetikölyök (Abominable) - amerikai-kínai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 1. (péntek) 13:50 (2D); 2019. november 2. (szombat) 16:00 (2D); 2019. november 3. (vasárnap) 13:50 (2D).

Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

Joker - amerikai krimi-dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 1. (péntek) 20:40 (2D); 2019. november 2. (szombat) 20:40 (2D).

Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök méltó ellenfele.
Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

Szereplők: Joaquin Phoenix (Arthur Fleck / Joker), Zazie Beetz (Sophie Dumond), Robert De Niro (Murray Franklin), Brett Cullen (Thomas Wayne).

Kópé (Trouble) - kanadai-amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 1. (péntek) 15:40 (2D); 2019. november 3. (vasárnap) 15:40 (2D).

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.
Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.
A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb. És ezt még vadóc, kételkedő ebtársainak is bebizonyítja, akik bármire képesek, hogy megvédjék falkájuk legviccesebb és legvidámabb új tagját, Kópét.

Zombieland - A második lövés (Zombieland: Double Tap) - amerikai akció-horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. november 1. (péntek) 17:40 (2D); 2019. november 3. (vasárnap) 17:40 (2D).

A zombie apokalipszist is meg lehet szokni. A négy túlélő, Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock számára is hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér.
A Fehér Házból kiköltöznek Amerika középső vidékére: de hamarosan megbánják a döntésüket. Nemcsak túlélőkkel találkoznak, hanem a zombik új fajával is: szupererős és szuperfurcsa lényekkel…

Szereplők: Emma Stone (Wichita), Abigail Breslin (Little Rock), Woody Harrelson (Tallahassee), Jesse Eisenberg (Columbus).

Magyar szinkronos vetítések a hétvégén:

2019. november 1., péntek
Joker - 2D - 20:40
Kópé - 2D - 15:40
Addams Family - A galád család - 2D - 15:30
Jetikölyök - 2D - 13:50
Terminátor: Sötét végzet - 2D - 20:30
Zombieland - A második lövés - 2D - 17:40

2019. november 2., szombat
Joker - 2D - 20:40
A gyászoló asszony átka - 2D - 20:30
A Mancs őrjárat - 2D - 14:00
Addams Family - A galád család - 2D - 13:30
Jetikölyök - 2D - 16:00
Terminátor: Sötét végzet - 2D - 20:30
A Wall Street pillangói - 2D - 18:10

2019. november 3., vasárnap
Kópé - 2D - 15:40
Addams Family - A galád család - 2D - 15:30
Jetikölyök - 2D - 13:50
Terminátor: Sötét végzet - 2D - 17:40
Zombieland - A második lövés - 2D - 17:40

Címkék: Cinemax