Back to top

Hétvége a Cinemaxban (március 8-10.)

Publikálva: 2019, március 8 - 06:25
Egy újdonság, a Zöld könyv fut magyar szinkronnal a hétvégén, és kifejezetten a nőnap alkalmából kerül újra vetítésre - ráadásul kedvezményes áron - az Álommeló című film.

Zöld könyv - Útmutató az élethez (Green Book) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 8. (péntek) 20:40 (2D); 2019. március 9. (szombat) 17:40, 20:40 (2D); 2019. március 10. (vasárnap) 17:40 (2D).

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

Szereplők: Dolores (Linda Cardellini), Tony Lip (Viggo Mortensen), Don Shirley (Mahershala Ali), Jules Podell (Don Stark), Record Producer (P.J. Byrne), Graham Kindell (Brian Stepanek).

Álommeló (Second Act) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 8. (péntek) 18:00 (2D).

Maya (Jennifer Lopez) okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást - ami után oly régóta epedezik -, felsőfokú végzettség híján elutasítják.
De Maya nem adja fel ilyen könnyen az álmait. Egy tévedés folytán, amiben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hull, ami után eddig csak áhítozott: csilli-villi lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más…

Szereplők: Trey (Milo Ventimiglia), Zoe (Vanessa Hudgens), Maya (Jennifer Lopez), Joan (Leah Remini), Ron (Freddie Stroma).

A Lego kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part) - amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 8. (péntek) 15:40 (2D); 2019. március 9. (szombat) 13:20 (2D); 2019. március 10. (vasárnap) 15:40 (2D).

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.
Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Boldog halálnapot! 2 (Happy Death Day 2U) - amerikai misztikus thriller, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 9. (szombat) 18:20 (2D); 2019. március 10. (vasárnap) 18:20 (2D).

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok.
Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...

Szereplők: Carter Davis (Israel Broussard), Tree Gelbman (Jessica Rothe), Lori Spengler (Ruby Modine), Samar Ghosh (Suraj Sharma), Dre Morgan (Sarah Yarkin).

Dermesztő hajsza (Cold Pursuit) - angol-amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 8. (péntek) 20:30 (2D); 2019. március 10. (vasárnap) 20:30 (2D).

A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómunkás kezei között csak úgy hullanak a gengszterek a hófödte hegyekben…

Szereplők: Nels Coxman (Liam Neeson), Kim Dash (Emmy Rossum), Grace Coxman (Laura Dern), Brock (William Forsythe), Trevor 'Viking' Calcote (Tom Bateman).

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 9. (szombat) 15:20 (2D); 2019. március 10. (vasárnap) 13:00, 15:20 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies