Back to top

Hétvége a Cinemaxban (március 5-6.)

Publikálva: 2016, március 4 - 11:30
Az Agyas és agyatlan, illetve az Ave, Cézár! a két új film a héten, amelyeket magyar szinkronnal is láthatunk a moziban.

Következzék az első márciusi hétvége magyar szinkronos ajánlata:

Agyas és agyatlan (Grimsby) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 5. (szombat), 20:30; 2016. március 6. (vasárnap), 16:10, 20:30.
Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel.
De néha menekülniük kell. A cég egyik emberének (Mark Strong) egy bevetés során ráterelődött gyanú miatt ezúttal is le kell lépnie kollégái elől. Átmenetileg kénytelen réglátott, sörissza, szabadideje nagy részét futballhuliganizmussal töltő testvérénél (Sacha Baron Cohen) meghúzni magát, és ezek után már nem tud elszakadni tőle: muszáj együtt bujkálniuk. És erre a kínzásra, még a szuperkém sincs felkészülve...
Főszereplők:  Norman 'Nobby' Grimsby (Sacha Baron Cohen), Sebastian Grimsby (Mark Strong), Margaret (Isla Fisher), Marianne (Annabelle Wallis), Kate (Penélope Cruz).

Alvin és a mókusok - A mókás menet (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - amerikai családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 5. (szombat), 15:30.
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Egyiptom istenei (Gods of Egypt) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 5. (szombat), 18:00.
Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit az ókori mitológia ihlette Egyiptom istenei című szuperprodukcióban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene, aki magához ragadja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata Bekkel (Brenton Thwaites), a szerelmes ifjú tolvajjal az élen szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt tanúbizonyságot kell tenniük bátorságukról és állhatatosságukról, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.
Főszereplők:  Széth (Gerard Butler), Bek (Brenton Thwaites), Hórusz (Nikolaj Coster-Waldau), Zaya (Courtney Eaton), Anat (Abbey Lee), Ra (Geoffrey Rush), Urshu (Rufus Sewell), Hathor (Elodie Yung), Thoth (Chadwick Boseman).

Norm, az északi (Norm, of the North) - ír-indiai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 5. (szombat), 14:10.
Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.

Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vettik: 2016. március 6. (vasárnap), 17:30.
Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban... és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb.
A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik - a városban, amelyik sosem alszik.
Főszereplők:  Alice (Dakota Johnson), Robin (Rebel Wilson), Ken (Jake Lacy), Lucy (Alison Brie).

Ave, Cézár! (Hail, Caesar!) - amerikai-angol vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 6. (vasárnap), 20:40.
Az Ave, Cézár! az Álomgyár aranykorába kalauzolja el nézőit, a Coen-testvérektől megszokott abszurd poénokkal és félreértések sorozatával. Mannix napi rutinjának köszönhetően mindezt most egy sok szálat mozgató, a XX. század közepének hangulatát és stílusát tökéletesen visszaadó alkotásban kapjuk meg. Eközben olyan figurákkal találkozunk, mint a  kapuzárási pánikba épp csak belekóstoló Whitlock, a szuggesztív és birkatürelmű rendező, Laurence Laurentz, az irigy újságíró, Hedda Hopper, a dívai álmokat dédelgető DeeAnna Moran, vagy a táncos lábú Burt Gurney.
Főszereplők:  Eddie Mannix (Josh Brolin), Baird Whitlock (George Clooney), Laurence Lorenz (Ralph Fiennes), Burt Gurney (Channing Tatum), Joseph Silverman (Jonah Hill), Hedda Hopper (Tilda Swinton), tengeralattjáró parancsnok (Dolph Lundgren), DeeAnna Moran (Scarlett Johansson).

Deadpool - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 6. (vasárnap), 19:50.
A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri.
De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van - és nem fél használni.
A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.
Főszereplők: Wade Wilson / Deadpool (Ryan Reynolds), Vanessa Carlysle / Copycat (Morena Baccarin), Angel Dust (Gina Carano), Piotr Rasputin / Colossus (Andre Tricoteux), Weasel (T.J. Miller).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies