Back to top

Hétvége a Cinemaxban (március 29-31.)

Publikálva: 2019, március 29 - 07:23
Egy amerikai horror, thriller a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban, amely szerint talán Mi vagyunk saját magunk legnagyobb ellenségei.

Mi (Us) - amerikai horror, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 29. (péntek) 20:40 (2D); 2019. március 30. (szombat) 20:40 (2D); 2019. március 31. (vasárnap) 20:40 (2D).

Adelaide Wilson a férjével és két gyermekükkel nyaralni érkezik a kalifornia tengerpartra, ahol kisebb korában töltötte a szünidőt. Az első ránézésre elégedett, kiegyensúlyozott nő gyermekkora óta feldolgozatlan félelmeket hordoz magában, és a megérkezés utáni ártatlan események sora azt az érzést erősíti benne, hogy a családi idill hamarosan véget ér. Az előérzet valósággá válik, amikor az éjszaka közepén a kocsibehajtón megjelenik egy család, akik meglehetősen hasonlítanak Wilsonékra, és a kezükben tartott fegyvert használják is.
Talán Mi vagyunk saját magunk legnagyobb ellenségei...

Szereplők: Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o), Gabe Wilson (Winston Duke), Russel Thomas / Weyland (Yahya Abdul-Mateen II), Mr. Tyler (Tim Heidecker), Rayne Thomas / Eartha (Anna Diop), Mrs. Tyler (Elisabeth Moss), Nancy (Kara Hayward).

A királynő kutyája (The Queen's Corgi) - belga animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 30. (szombat) 13:30 (2D).

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.
Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

A Lego kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part) - amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 30. (szombat) 13:20 (2D).

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.
Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Colette - angol-amerikai életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 29. (péntek) 18:20 (2D); 2019. március 30. (szombat) 18:20 (2D); 2019. március 31. (vasárnap) 18:20 (2D).

A 20. század hajnalán Colette, a fiatal vidéki lány hozzámegy egy sikeres párizsi íróhoz. Colette megbabonázva tapasztalja meg az eleven párizsi életet, valamint a főváros szellemi és kulturális pezsgését. Férje rövidesen meggyőzi, hogy legyen a szellemírója, azaz a férfi nevében jelentesse meg életrajzi ihletésű történeteit. A vidéki lányról szóló, humoros könyv országos szenzációt arat, bestseller lesz és a kulturális élet egyik legfőbb beszédtémájává válik. A sikerek hamarosan a női egyenjogúsági mozgalom egyik úttörőjévé emelik Colette-et, aki szeretne kilépni férje árnyékából, s nemcsak a társadalmi konvenciókkal száll szembe, de forradalmasítja az irodalmat, a divatot és a nemi szerepeket is.

Szereplők: Colette (Keira Knightley), Sido (Fiona Shaw), Willy (Dominic West), Jules (Robert Pugh), Matilde (Sloan Thompson).

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 29. (péntek) 16:00 (2D); 2019. március 30. (szombat) 16:00 (2D); 2019. március 31. (vasárnap) 13:50 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Zöld könyv - Útmutató az élethez (Green Book) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 29. (péntek) 20:20 (2D); 2019. március 31. (vasárnap) 20:20 (2D).

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

Szereplők: Dolores (Linda Cardellini), Tony Lip (Viggo Mortensen), Don Shirley (Mahershala Ali), Jules Podell (Don Stark), Record Producer (P.J. Byrne), Graham Kindell (Brian Stepanek).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies