Back to top

Hétvége a Cinemaxban (március 19-20.)

Publikálva: 2016, március 18 - 09:12
Március harmadik hétvégéjére nem jutott mozis újdonság.

Ennek ellenére most is csokorba szedtük a hétvége magyar szinkronos ajánlatát, hogy azt egy helyütt találják meg az érdeklődő mozizni vágyók. Lássuk hát az aktuális ajánlatot:

A Beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 19. (szombat) 19:50; 2016. március 20. (vasárnap) 17:30, 19:50.
A Beavatott-sorozat első epizódjában megismert, emberi tulajdonságokon alapuló társadalom a Lázadó című második részben darabjaira hullt. Tris önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől. Hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket, Tris és Négyes megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket.
Odakint olyan sokkoló tényekkel szembesülnek, amelyek felülírják minden korábbi felfedezésüket. És miközben egy teljesen új, hihetetlenül fejlett technikával rendelkező világ tárul fel előttük, egy könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. A vakmerő párosnak rá kell jönnie kiben bízhatnak, hogy aztán együtt szálljanak szembe azokkal, akik 200 éven át ketrecben tartották Chicago teljes lakosságát. Trisnek ezúttal pedig olyan döntéseket kell hoznia, amelyek próbára teszik a bátorságát, a hűségét, az áldozatkészségét és a szeretetét.
Főszereplők:  Tris (Shailene Woodley), Four (Theo James), Christina (Zoë Kravitz), Peter (Miles Teller), Evelyn (Naomi Watts).

Alvin és a mókusok  - A mókás menet (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - amerikai családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 19. (szombat), 15:10; 2016. március 20. (vasárnap) 15:10.
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Deadpool - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 19. (szombat), 13:10.
A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri.
De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van - és nem fél használni.
A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.
Főszereplők: Wade Wilson / Deadpool (Ryan Reynolds), Vanessa Carlysle / Copycat (Morena Baccarin), Angel Dust (Gina Carano), Piotr Rasputin / Colossus (Andre Tricoteux), Weasel (T.J. Miller).

Egyiptom istenei (Gods of Egypt) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 19. (szombat), 19:40; 2016. március 20. (vasárnap) 19:40.
Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit az ókori mitológia ihlette Egyiptom istenei című szuperprodukcióban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene, aki magához ragadja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata Bekkel (Brenton Thwaites), a szerelmes ifjú tolvajjal az élen szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt tanúbizonyságot kell tenniük bátorságukról és állhatatosságukról, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.
Főszereplők:  Széth (Gerard Butler), Bek (Brenton Thwaites), Hórusz (Nikolaj Coster-Waldau), Zaya (Courtney Eaton), Anat (Abbey Lee), Ra (Geoffrey Rush), Urshu (Rufus Sewell), Hathor (Elodie Yung), Thoth (Chadwick Boseman).

Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vettik: 2016. március 19. (szombat), 17:20; 2016. március 20. (vasárnap) 17:20.
Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban... és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb.
A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik - a városban, amelyik sosem alszik.
Főszereplők:  Alice (Dakota Johnson), Robin (Rebel Wilson), Ken (Jake Lacy), Lucy (Alison Brie).

Kung Fu Panda 3 - amerikai-kínai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. március 19. (szombat) 13:20 (3D), 17:40 (3D); 2016. március 20. (vasárnap) 15:30 (2D), 17:40 (3D).
A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.
Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies