Back to top

Hétvége a Cinemaxban (március 18-19.)

Publikálva: 2017, március 17 - 07:04
A mozis hétvége újdonsága az Arany című amerikai kalandfilm.
Arany (Gold) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. március 18. (szombat) 20:50; 20147. március 19. (vasárnap) 20:50.
Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs. Wells azonban nem az a fickó, aki egykönnyen feladja. Feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű geológussal, Michael Acostával (Edgar Ramirez) együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak. 
A leletnek gyorsan híre megy, a vállalat részvényeit szétkapkodják, a két szerencselovag pedig egyik napról a másikra a Wall Street csúcsán találja magát. Wells, az aranyásók rocksztárja, a milliárdokkal járó kiváltságok minden pillanatát észvesztően élvezi: féktelen költekezésbe kezd, a fényűző partyjain a csinos bombázók állandó vendégekké válnak. De a hirtelen jött sikerre hamar felfigyelnek, köztük az indonéziai kormány és az FBI is. Wells hajthatatlan: bármire képes, hogy a nehezen megszerzett pénzt megtartsa. De vajon elég tökös lesz ahhoz, hogy a nagyhatalmú fejesekkel is szembeszálljon? 
Szereplők: Kenny Wells (Matthew McConaughey), Michael Acosta (Edgar Ramirez), Kay (Bryce Dallas Howard), Jennings (Toby Kebbell), Rachel Hill (Rachael Taylor)
Balerina (Ballerina) - francia-kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. március 18. (szombat) 16:20; 2017. március 19. (vasárnap) 16:20.
A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája. 
John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter 2) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. március 18. (szombat) 13:40.
John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát. 
Szereplők: John Wick (Keanu Reeves), Santino D'Antonio (Riccardo Scamarcio), Bowler King (Laurence Fishburne), Jimmy (Thomas Sadoski), Ares (Ruby Rose), Helen Wick (Bridget Moynahan).
Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. március 18. (szombat) 17:50 (3D); 2017. március 19. (vasárnap) 17:50 (3D), 20:30 (2D).
A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik.
Ám a látszat csal.
A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak…
Szereplők: James Conrad (Tom Hiddleston), Mason Weaver (Brie Larson), Bill Randa (John Goodman), Chapman (Toby Kebbell), Packard (Samuel L. Jackson).
Lego Batman - A film (Lego Batman Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. március 19. (vasárnap) 13:10 (2D).
Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. 
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.
Logan - Farkas (Logan) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. március 19. (vasárnap) 20:40 (2D).
Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket. A kanadai erdőkben érzi magát igazán jól. Magányos. Bosszúálló. Nem barátkozik senkivel.
De valaha egy csapat tagja volt. X-Men volt ő is. És az emlékeknél talán nincsenek fontosabb dolgok... 
Szereplők: Logan / Wolverine (Hugh Jackman), Laura Kinney / X-23 (Dafne Keen), Charles Xavier / Professor X (Patrick Stewart), Donald Pierce (Boyd Holbrook).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies