Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (március 15-17.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, március 15 - 07:17 | Színes
Egy királynői kutyus viszontagságait nézhetik animácisó filmen a hét magyar szinkronos újdonságaként a moziban. Ugyanakkor egy magyar nyelven vetített, szlovákul feliratozott vígjátékot is láthatnak.

A királynő kutyája (The Queen's Corgi) - belga animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 15. (péntek) 15:40 (2D); 2019. március 16. (szombat) 15:40 (2D); 2019. március 17. (vasárnap) 13:30, 15:40 (2D).

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.
Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Nyitva - magyar romantikus komédia
Magyar nyelven, szlovák feliratozással vetítik: 2019. március 15. (péntek) 20:30 (2D); 2019. március 16. (szombat) 20:30 (2D); 2019. március 17. (vasárnap) 20:30 (2D).

A Nyitva egy harmincas, hosszú évek alatt összekopott pár, Fanni (Radnay Csilla) és Bálint (Kovács Lehel) történetét meséli el, akik úgy próbálják meg kikerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat, hogy megnyitják kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt. Ez azonban jóval nehezebb feladatnak bizonyul az elképzeltnél: az újonnan felkínálkozó lehetőségeknek sem a testi, sem az érzelmi hatásaira nincsenek felkészülve.
A film kendőzetlen őszinteséggel és fanyar humorral igyekszik feltérképezni a párkapcsolatok buktatóit, mindezt női szemszögből, kitérve a nők szexualitását övező társadalmi konvenciókra, és tükröt tartva az ezzel kapcsolatos kettős mércének.

Szereplők: Fanni (Radnay Csilla), Bálint (Kovács Lehel), Szandra (Péterfy Bori), Ernő (Ötvös András), Eszter (Jordán Adél), Julcsi (Lénárdt Laura).

Boldog halálnapot! 2 (Happy Death Day 2U) - amerikai misztikus thriller, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 15. (péntek) 20:40 (2D); 2019. március 16. (szombat) 20:40 (2D).

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok.
Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...

Szereplők: Carter Davis (Israel Broussard), Tree Gelbman (Jessica Rothe), Lori Spengler (Ruby Modine), Samar Ghosh (Suraj Sharma), Dre Morgan (Sarah Yarkin).

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 16. (szombat) 15:20 (2D); 2019. március 17. (vasárnap) 15:20 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Zöld könyv - Útmutató az élethez (Green Book) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 15. (péntek) 17:40 (2D); 2019. március 16. (szombat) 20:20 (2D); 2019. március 17. (vasárnap) 17:40 (2D).

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

Szereplők: Dolores (Linda Cardellini), Tony Lip (Viggo Mortensen), Don Shirley (Mahershala Ali), Jules Podell (Don Stark), Record Producer (P.J. Byrne), Graham Kindell (Brian Stepanek).

Címkék: Cinemax