Back to top

Hétvége a Cinemaxban (március 1-3.)

Publikálva: 2019, március 1 - 07:21
Egy amerikai horror a hét újdonsága magyar nyelven a dunaszerdahelyi moziban.

Boldog halálnapot! 2 (Happy Death Day 2U) - amerikai misztikus thriller, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 1. (péntek) 20:50 (2D); 2019. március 2. (szombat) 16:10, 20:50 (2D); 2019. március 3. (vasárnap) 16:10 (2D).

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok.
Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...

Szereplők: Carter Davis (Israel Broussard), Tree Gelbman (Jessica Rothe), Lori Spengler (Ruby Modine), Samar Ghosh (Suraj Sharma), Dre Morgan (Sarah Yarkin).

Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel) - amerikai-kanadai-argentin sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 1. (péntek) 18:20 (3D); 2019. március 3. (vasárnap) 18:20 (2D).

Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

Szereplők: Alita (Rosa Salazar), Dr. Dyson Ido (Christoph Waltz), Chiren (Jennifer Connelly), Vector (Mahershala Ali), Nyssiana (Eiza González), Gelda (Michelle Rodriguez).

A Lego kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part) - amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 2. (szombat) 15:50 (2D); 2019. március 3. (vasárnap) 15:50 (2D).

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.
Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Dermesztő hajsza (Cold Pursuit) - angol-amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 2. (szombat) 20:30 (2D); 2019. március 3. (vasárnap) 20:30 (2D).

A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómunkás kezei között csak úgy hullanak a gengszterek a hófödte hegyekben…

Szereplők: Nels Coxman (Liam Neeson), Kim Dash (Emmy Rossum), Grace Coxman (Laura Dern), Brock (William Forsythe), Trevor 'Viking' Calcote (Tom Bateman).

Egy kutya hazatér (A Dog's Way Home) - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 1. (péntek) 13:40 (2D).

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját.
Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Szereplők: Terri (Ashley Judd), Axel (Edward James Olmos), Olivia (Alexandra Shipp), Captain Mica (Wes Studi), Gavin (Barry Watson).

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. március 1. (péntek) 13:50 (3D), 15:30 (2D); 2019. március 2. (szombat) 13:00, 18:00 (2D); 2019. március 3. (vasárnap) 13:50 (3D) 15:30, 18:00 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies