Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (május 26-27.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, május 25 - 06:53 | Színes
Nem hoz magyar szinkronos újdonságot a hétvége a helyi moziba.

Deadpool 2 - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 26. (szombat) 18:10, 20:40 (2D); 2018. május 27. (vasárnap) 15:30 (2D).

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

Szereplők: Wade / Deadpool (Ryan Reynolds), Vanessa (Morena Baccarin), Nathan Summers / Kábel (Josh Brolin), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Dopinder (Karan Soni).

Hang nélkül (A Quiet Place) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 26. (szombat) 20:30 (2D).

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért... és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére...

Szereplők: Evelyn Abbott (Emily Blunt), Lee Abbott (John Krasinski), Marcus Abbott (Noah Jupe), Regan Abbott (Millicent Simmonds).

Jönnek a kacsák (Duck Duck Goose) - amerikai-kínai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 27. (vasárnap) 13:30 (2D).

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Nyúl Péter (Peter Rabbit) - ausztrál-amerikai-angol családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 26. (szombat) 13:10 (2D).

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.
Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.
A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.

Taxi5 - francia akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 26. (szombat) 15:20 (2D).

A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.

Szereplők: Franck Gastambide, Salvatore Esposito, Samia (Sabrina Ouazani), Gibert felügyelő (Bernard Farcy).

Címkék: Cinemax