Back to top

Hétvége a Cinemaxban (május 17-19.)

Publikálva: 2019, május 17 - 08:16
Filmkavalkád a hétvégén, 8 filmet vetítenek magyar szinkronnal a moziban, közülük 4 újdonság.

Brightburn – A lángoló fiú (Brightburn) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 17. (péntek) 20:50 (2D); 2019. május 18. (szombat) 20:50 (2D).

Rendben, néha hősök érkeznek a Földre, akik különlegesen erősek, rendkívüli képességűek, és jól el tudnak rejtőzni az emberek között.
De mi van akkor, ha a hajótörött űrhajón érkezett csecsemő - akit egy jó szándékú, gyerektelen házaspár a sajátjaként nevel -, a kamaszkor küszöbén megmutatja szuperhős képességeit, és azok nem jók? Mi van, ha a különleges hatalom, amivel rendelkezik, rosszra viszi? Ha legyőzhetetlen, de gonosz?
Mit tehetnek erre a szülei, akik gyermekükként szeretik? És mit tehet az emberiség?

Szereplők: Brandon Breyer (Jackson A. Dunn), Tori Breyer (Elizabeth Banks), Mr. Breyer (David Denman).

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (John Wick 3: Parabellum) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 17. (péntek) 20:30 (2D); 2019. május 18. (szombat) 20:30 (2D); 2019. május 19. (vasárnap) 18:00 (2D).

John Wick, a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia. A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…
Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.
A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor - Chad Stahelski foglal helyet.

Szereplők: John Wick (Keanu Reeves), Winston (Ian McShane), Sofia (Halle Berry), Tick Tock Man (Jason Mantzoukas), The Adjudicator (Asia Kate Dillon), Bowery King (Laurence Fishburne), The Director (Anjelica Huston).

Papás babás (Daddy Cool) - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 17. (péntek) 18:20, 20:40 (2D); 2019. május 18. (szombat) 18:20 (2D); 2019. május 19. (vasárnap) 20:40 (2D).

A negyven éves, de korával ellentétben éretlen Adrient dobja a nála fiatalabb, családra vágyó Maude. Szerelme visszaszerzésének érdekében a férfi úgy dönt, hogy egy bölcsődét nyit, amivel egy teljesen valószerűtlen tanulási élményben lesz része...

Szereplők: Adrien (Vincent Elbaz), Maude (Laurence Arné), Emmanuel (Jean François Cayrey), Renaud (Grégory Fitoussi), Juliette (Juliette Pivolot), Abel (Abel Mansouri Asselain), Maxence (Maxence Chanfong-Dubois).

Undipofik (UglyDolls) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 17. (péntek) 16:00 (2D); 2019. május 18. (szombat) 13:50 (2D); 2019. május 19. (vasárnap) 16:00 (2D).

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.
Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

A királynő kutyája (The Queen's Corgi) - belga animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 18. (szombat) 13:40 (2D); 2019. május 19. (vasárnap) 13:40 (2D).

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.

Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming) - kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 19. (vasárnap) 14:00 (2D).

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Mia és a fehér oroszlán (Mia and the White Lion) - francia dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 17. (péntek) 16:10 (2D); 2019. május 18. (szombat) 16:10 (2D).

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.

Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.

Szereplők: Mia Owen (Daniah De Villiers), Alice Owen (Mélanie Laurent), John Owen (Langley Kirkwood), Enclosure Hunter (Tessa Jubber).

Pokémon - Pikachu, a detektív (Pokémon Detective Pikachu) - japán-amerikai előszereplős animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 17. (péntek) 18:10 (2D); 2019. május 18. (szombat) 15:50 (3D); 2019. május 19. (vasárnap) 18:10 (2D).

Tim, a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu.
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

Szereplők: Ms. Norman (Suki Waterhouse), Howard Clifford (Bill Nighy), Lucy (Kathryn Newton), Dr. Ann Laurent (Rita Ora), Roger Clifford (Chris Geere), Detective Yoshida (Ken Watanabe), Tim Goodman (Justice Smith), Jack (Karan Soni).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies