Back to top

Hétvége a Cinemaxban (május 13-14.)

Publikálva: 2017, május 12 - 06:52
Két újdonságot hoz május második hétvégéje a mozivászonra - egy kalandfilmet és egy animációs filmet.

Arthur király - A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword) - amerikai-ausztrál kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. május 13. (szombat) 15:10, 20:40 (2D); 2017. május 14. (vasárnap) 15:10 (2D), 18:10 (3D).

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki.
Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).

Szereplők: Arthur (Charlie Hunnam), Mágus (Astrid Berges-Frisbey), Vortigern (Jude Law), Bedivere (Djimon Hounsou), Uther (Eric Bana), Elsa (Katie McGrath), Kengyel (David Beckham).

Csápi - Az óceán hőse (Deep) - spanyol családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. május 13. (szombat) 13:40.

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.
Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

A kör (The Circle) - amerikai dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. május 14. (vasárnap) 13:10.

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését...

Szereplők: Mae Holland (Emma Watson), Bailey (Tom Hanks), Annie (Karen Gillan), Kalden (John Boyega), Mercer (Ellar Coltrane), Renata (Ellen Wong).

Bébi úr (Boss Baby) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. május 13. (szombat) 16:00 (2D); 2017. május 14. (vasárnap) 13:00 (2D).

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős. 

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) - amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. május 13. (szombat) 20:30; 2017. május 14. (vasárnap) 20:30.

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.

Szereplők: Hobbs (Dwayne Johnson), Cipher (Charlize Theron), Deckard Shaw (Jason Statham), Dominic Toretto (Vin Diesel), Mia (Jordana Brewster), Mr. Senki (Kurt Russell), Elena (Elsa Pataky), Letty 'Ortiz' Toretto (Michelle Rodriguez), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Tej Parker (Ludacris), Mrs. Shawh (Helen Mirren), Kis Senki (Scott Eastwood).

Tűnj el! (Get Out) - amerikai thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2017. május 13. (szombat) 15:30.

Most, hogy Chris és a barátnője, Rose elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra.
Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is...

Szereplők: Chris Washington (Daniel Kaluuya), Rose Armitage (Allison Williams),Dean Armitage (Bradley Whitford), Jeremy Armitage (Caleb Landry Jones), Missy Armitage (Catherine Keener).

Vén rókák (Going in Style) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. május 13. (szombat) 18:20; 2017. május 14. (vasárnap) 18:20.

Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.
Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek.
És újra átélik, milyen fiatalnak lenni...

Szereplők: Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin), Brooklyn (Joey King), Annie (Ann-Margret), Milton (Christopher Lloyd), Hamer (Matt Dillon).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies