Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (május 10-12.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, május 10 - 08:10 | Színes
Hét filmet láthatnak az előttünk álló hétvégén magyar szinkronnal.

A gyászoló asszony átka (The Curse of La Llorona) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 10. (péntek) 17:50 (2D); 2019. május 11. (szombat) 17:50 (2D).

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott.
Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni.
Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.

Szereplők: Anna Tate-Garcia (Linda Cardellini), Patricia Alvarez (Patricia Velasquez), Rafael Olvera (Raymond Cruz), Detective Cooper (Sean Patrick Thomas), April (Madeleine McGraw), Hankins (John Marshall Jones), Donna (Irene Keng), Samantha (Jaynee-Lynne Kinchen).

Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming) - kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 11. (szombat) 13:30 (2D).

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Így neveld a sárkányodat 3. (How to Train Your Dragon: The Hidden World) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 12. (vasárnap) 12:50 (2D).

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

Mia és a fehér oroszlán (Mia and the White Lion) - francia dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 10. (péntek) 15:50 (2D); 2019. május 12. (vasárnap) 15:50 (2D).

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.
Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.

Szereplők: Mia Owen (Daniah De Villiers), Alice Owen (Mélanie Laurent), John Owen (Langley Kirkwood), Enclosure Hunter (Tessa Jubber).

Miután (After) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 10. (péntek) 15:30 (2D); 2019. május 11. (szombat) 15:30 (2D)

A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott.

Szereplők: Tessa Young (Josephine Langford), Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin), Carol Young (Selma Blair), Karen Gibson (Jennifer Beals), Ken Scott (Peter Gallagher), Professor Soto (Meadow Williams), Noah (Dylan Arnold), Molly Samuels (Inanna Sarkis).

Pokémon - Pikachu, a detektív (Pokémon Detective Pikachu) - japán-amerikai előszereplős animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 10. (péntek) 18:00, 20:20 (2D); 2019. május 11. (szombat) 15:00 (3D), 20:20 (2D); 2019. május 12. (vasárnap) 18:00 (2D).

Tim, a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu.
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

Szereplők: Ms. Norman (Suki Waterhouse), Howard Clifford (Bill Nighy), Lucy (Kathryn Newton), Dr. Ann Laurent (Rita Ora), Roger Clifford (Chris Geere), Detective Yoshida (Ken Watanabe), Tim Goodman (Justice Smith), Jack (Karan Soni).

Túltolva (The Beach Bum) - svájci-angol-francia-amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. május 10. (péntek) 20:50 (2D); 2019. május 11. (szombat) 20:50 (2D).

A Miami és Key West trópusi helyszínein játszódó Túltolva pimasz vígjáték, amelyet a rendező Harmony Korine ellenszernek szánt a világban tapasztalható nyavalyákra. Holdkutya (Matthew McConaughey) hamisítatlan lázadó figura, akit egykor zseniális költőként ismertek, de jó ideje inkább a nőknek, a fűnek és az alkoholnak hódol. Miután felesége, a gyönyörű és gazdag Minnie (Isla Fisher) meghal, a férfi szembesül kedvese végakaratával, amelynek értelmében muszáj befejeznie és kiadnia régóta érlelt regényét, hogy megörökölje a neki járó pénzt.

Szereplők: Moondog (Matthew McConaughey), Lingerie (Snoop Dogg), Minnie (Isla Fisher), Heather (Stefania Owen), Captain Wack (Martin Lawrence), Flicker (Zac Efron), Lewis (Jonah Hill).

Címkék: Cinemax