Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (június 9-10.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, június 8 - 06:27 | Színes
Öt filmet láthatunk magyar szinkronnal a dunaszerdahelyi moziban az előttünk álló hétvégén.

Belle és Sébastien 3 - Mindörökké barátok (Belle et Sébastien 3: Le Dernier Chapitre) - francia családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. június 9. (szombat) 14:10, 16:10 (2D).

Belle és Sébastien története a mostani harmadik résszel lezárul. A trilógia befejező epizódjában Sébastien már tizenkét éves, pireneusi hegyi kutyája, a hófehér Belle pedig három kölyök édesanyja. Pierre és Angelina összeházasodnak és máshol kezdenének új életet. Sébastien azonban nem akarja elhagyni nagyapját és az alpesi házat, amit annyira szeret. Eközben feltűnik Belle régi gazdája, azzal a szándékkal, hogy visszaszerezze kutyáját. A fiúnak mindent meg kell tennie, hogy megvédje otthonát és négylábú barátait.

Szereplők: Sébastien (Félix Bossuet), César (Tchéky Karyo), Joseph (Clovis Cornillac), Pierre (Thierry Neuvic), Angélina (Margaux Châtelier).

Deadpool 2 - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. június 10. (vasárnap) 20:50 (2D).

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

Szereplők: Wade / Deadpool (Ryan Reynolds), Vanessa (Morena Baccarin), Nathan Summers / Kábel (Josh Brolin), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Dopinder (Karan Soni).

Hang nélkül (A Quiet Place) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. június 9. (szombat) 18:20 (2D).

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért... és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére...

Szereplők: Evelyn Abbott (Emily Blunt), Lee Abbott (John Krasinski), Marcus Abbott (Noah Jupe), Regan Abbott (Millicent Simmonds).

Könyvklub - avagy az alkony ötven árnyalata (Book Club) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. június 9. (szombat) 18:40 (2D).

Mindig van új a nap alatt...még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek - mert a szenvedélyhez sosincs késő.

Szereplők: Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen), Carol (Mary Steenburgen), Mitchell (Andy Garcia).

Taxi5 - francia akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. június 10. (vasárnap) 16:00 (2D).

A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.

Szereplők: Franck Gastambide, Salvatore Esposito, Samia (Sabrina Ouazani), Gibert felügyelő (Bernard Farcy).

Címkék: Cinemax