Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 7-9.)

Publikálva: 2019, június 7 - 07:01
Négy újdonság várja a mozilátogatókat magyar szinkronnal az előttünk álló hétvégén.

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile) - amerikai krimi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 7. (péntek) 20:50 (2D); 2019. június 8. (szombat) 20:50 (2D).

1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad. Tedet letartóztatják, és könyörtelen gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, a bizonyítékok fényében pedig kénytelen lesz szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata.
Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

Szereplők: Liz Kendall (Lily Collins), Ted Bundy (Zac Efron), Joanna (Angela Sarafyan), Bob Hayward (James Hetfield), Carol Daronch (Grace Victoria Cox).

Egy kutya négy útja (A Dog's Journey) - amerikai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 7. (péntek) 15:30, 17:50 (2D); 2019. június 8. (szombat) 17:50 (2D); 2019. június 9. (vasárnap) 15:30 (2D).

A szívet melengető film a nagy sikerű Egy kutya négy élete folytatása. Miután Bailey kutya oly sok élet után hazatalált az előző részben, most gazdája arra kéri, ezúttal unokája, CJ életébe térjen vissza, és vigyázzon rá. Bailey új küldetést talál, ami szerető barátokhoz, megható, és örömteli kalandokhoz vezeti őt.

Szereplők: Ethan (Dennis Quaid), Gloria (Betty Gilpin), Hannah (Marg Helgenberger), C.J (Kathryn Prescott), fiatal Trent (Ian Chen).

Rocketman - angol életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 8. (szombat) 18:10 (2D).

A Rocketman egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven. Az inspiráló történet – mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában – nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát.

Szereplők: Elton John (Taron Egerton), John Reid (Richard Madden), Sheila Eileen (Bryce Dallas Howard), Bernie Taupin (Jamie Bell), Stanley (Steven Mackintosh), Ivy (Gemma Jones).

X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 7. (péntek) 20:20 (2D); 2019. június 8. (szombat) 20:20 (2D); 2019. június 9. (vasárnap) 15:40 (3D).

A SÖTÉT FŐNIX-ben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

Szereplők: Jean Grey / Phoenix (Sophie Turner), Raven / Mystique (Jennifer Lawrence), Smith (Jessica Chastain), Professor Charles Xavier (James McAvoy), Scott Summers / Cyclops (Tye Sheridan), Erik Lehnsherr / Magneto (Michael Fassbender).

Csodapark (Wonder Park) - amerikai-spanyol animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 8. (szombat) 13:40 (2D); 2019. június 9. (vasárnap) 13:40 (2D).

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen…
June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

Godzilla II – A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters) - amerikai akciófilm, fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 8. (szombat) 20:40 (2D); 2019. június 9. (vasárnap) 20:40 (2D).

A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet.
És most jönnek.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.

Szereplők: Jonah Alan (Charles Dance), Madison Russell (Millie Bobby Brown), Dr. Emma Russell (Vera Farmiga), Dr. Vivienne Graham (Sally Hawkins), Mark Russell (Kyle Chandler), Dr. Stanton (Bradley Whitford), Dr. Chen (Ziyi Zhang).

John Wick: 3. felvonás - Parabellum (John Wick 3: Parabellum) - amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 7. (péntek) 18:00 (2D); 2019. június 9. (vasárnap) 18:00 (2D).

John Wick, a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia. A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…
Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.
A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor - Chad Stahelski foglal helyet.

Szereplők: John Wick (Keanu Reeves), Winston (Ian McShane), Sofia (Halle Berry), Tick Tock Man (Jason Mantzoukas), The Adjudicator (Asia Kate Dillon), Bowery King (Laurence Fishburne), The Director (Anjelica Huston).

Manu a legsirályabb fecske (Manou the Swift) - német animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 8. (szombat) 13:20 (2D).

Manu, a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies