Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 4-5.)

Publikálva: 2016, június 3 - 07:23
A hétvégi filmes újdonságok vígjátékot, drámát, krimit hoznak a vászonra.

Három új film is látható magyar szinkronnal a hétvégén, lássuk a mozis összefoglalót.

Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) - amerikai-finn családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 4. (szombat) 13:10 (2D).
Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata. Naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A 100 millió dolláros költségvetésű 3D-s animációs vígjátékban életre kelnek a madarak és az ellenük áskálódó malacok: egy egész estés történetben kap szárnyra a játék, aminek már nagyon régóta filmmé kellett volna válnia!

Pénzes cápa (Money Monster) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 4. (szombat) 19:00; 2016. június 5. (vasárnap) 19:00, 21:00.
A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel. Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.
Főszereplők:  Patty Fenn (Julia Roberts), Lee Gates (George Clooney), Walt Camby (Dominic West), Kyle Budwell (Jack O'Connell).

Rendes fickók (The Nice Guys) - amerikai krimi-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 4. (szombat) 20:40; 2016. június 5. (vasárnap) 18:10, 20:40.
Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...
Főszereplők:  Holland March (Ryan Gosling), Jackson Healy (Russell Crowe), Holly March (Angourie Rice), Amelia (Margaret Qualley), Judith Kuttner (Kim Basinger).

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 4. (szombat) 18:00 (2D); 2016. június 5. (vasárnap) 15:30 (3D), 18:00, 20:20 (2D).
Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.

X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 4. (szombat) 13:30 (2D).
Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.
Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a '80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.
X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.
Főszereplők:  Erik Lensherr / Magneto (Michael Fassbender), Charles Xavier (James McAvoy), En Sabah Nur / Apokalipszis hangja (Oscar Isaac), Jean Grey (Sophie Turner), Raven / Mystique (Jennifer Lawrence).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies