Back to top

Hétvége a Cinemaxban (Június 3-4.)

Publikálva: 2017, június 2 - 07:51
Egy amerikai akciófilm, a Wonder Woman a heti újdonság a moziban.

Wonder Woman - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 3. (szombat) 15:10, 20:40 (2D); 2017. június 4. (vasárnap) 15:10, 20:40 (2D).

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...

Szereplők: Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Steve Trevor (Chris Pine), General Antiope (Robin Wright), Queen Hippolyta (Connie Nielsen), Sir Patrick (David Thewlis), Maru / Doctor Poison (Elena Anaya), Etta Candy (Lucy Davis).

Alien: Covenant - amerikai sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 3. (szombat) 20:20 (2D); 2017. június 4. (vasárnap) 20:20 (2D).

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Szereplők: David / Walter (Michael Fassbender), Oram (Billy Crudup), Daniels (Katherine Waterston), Tennessee (Danny McBride).

Arthur király - A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword) - amerikai-ausztrál kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 4. (vasárnap) 17:50 (2D).

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki.
Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).

Szereplők: Arthur (Charlie Hunnam), Mágus (Astrid Berges-Frisbey), Vortigern (Jude Law), Bedivere (Djimon Hounsou), Uther (Eric Bana), Elsa (Katie McGrath), Kengyel (David Beckham).

Bébi úr (Boss Baby) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 3. (szombat) 15:40 (2D); 2017. június 4. (vasárnap) 13:00 (2D).

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős. 

Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 4. (vasárnap) 15:30 (2D).

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából. 

Vén rókák (Going in Style) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 3. (szombat) 13:20.

Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.
Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek.
És újra átélik, milyen fiatalnak lenni...

Szereplők: Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin), Brooklyn (Joey King), Annie (Ann-Margret), Milton (Christopher Lloyd), Hamer (Matt Dillon).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies