Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 25-26.)

Publikálva: 2016, június 24 - 07:21
Három új film érkezik magyar szinkronnal a vászonra.

A függetlenség napja második része, illetve két vígjáték, mégpedig az Elmentek otthonról című francia és a Központi hírszerzés című amerikai akció-vígjáték.

A függetlenség napja - Feltámadás (Independence Day: Resurgence) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 25. (szombat) 17:50 (3D); 2016. június 26. (vasárnap) 17:50 (3D), 20:30 (2D).
Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.
Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.
Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.
Főszereplők:  David Levinson (Jeff Goldblum), Jake Morrison (Liam Hemsworth), Sam (Joey King), Jasmine (Vivica A. Fox).

Démonok között 2. (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 26. (vasárnap) 20:40.
A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...
Főszereplők:  Lorraine Warren (Vera Farmiga), Ed Warren (Patrick Wilson), Anita Gregory (Franka Potente), Peggy Hodgson (Frances O'Connor).

Elmentek otthonról (All Gone South aka Babysitting 2) - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 25. (szombat) 14:10; 2016. június 26. (vasárnap) 18:30.
A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Braziliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is - de ilyen barátokkal kinek kell ellenség?
Egy csapásra vad parti hangulat kavarja fel az előkelő, békés üdülőhely csendes állóvízét. Amikor a csapat férfi tagjai könnyű kalandok reményében kirándulást terveznek az esőerdő mélyére, Sonia apja váratlanul a fiatalokra sózza öreg, ám nagyszájú anyját útitársnak, elvégre mi baj történhetne?
Főszereplők:  Franck (Philippe Lacheau), Sonia (Alice David), Ernest (Vincent Desagnat), Sam (Tarek Boudali), Alain (Christian Clavier).

Központi hírszerzés (Central Intelligence) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 26. (vasárnap) 18:10.
A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon.
Főszereplők:  Bob (Dwayne Johnson), Calvin (Kevin Hart), Steve (Ryan Hansen), Maggie (Danielle Nicolet).

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 26. (vasárnap) 20:50.
A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.
Főszereplők:  Dylan Rhodes (Mark Ruffalo), J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson), Lula (Lizzy Caplan), Walter (Daniel Radcliffe), Jack Wilder (Dave Franco), Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), Arthur Tressler (Michael Caine).

Warcraft: A kezdetek (Warcraft: The Beginning) - amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 25. (szombat) 15:30; 2016. június 26. (vasárnap) 15:30.
Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.
Főszereplők:  Anduin Lothar (Travis Fimmel), Durotan (Toby Kebbell), Orgrim (Robert Kazinsky), Garona (Paula Patton), Medivh (Ben Foster).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies