Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 18-19.)

Publikálva: 2016, június 17 - 08:03
A mozifilm a szemfényvesztés művészete, de még mennyi illúzióban lesz részünk most, hogy a Szemfényvesztők 2 került vászonra.

A hétvége magyar szinkronos ajánlata.

Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) - amerikai-finn családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 19. (vasárnap) 15:20.
Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata. Naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A 100 millió dolláros költségvetésű 3D-s animációs vígjátékban életre kelnek a madarak és az ellenük áskálódó malacok: egy egész estés történetben kap szárnyra a játék, aminek már nagyon régóta filmmé kellett volna válnia!

Démonok között 2. (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 18. (szombat) 19:50; 2016. június 19. (vasárnap) 19:50, 20:40.
A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...
Főszereplők:  Lorraine Warren (Vera Farmiga), Ed Warren (Patrick Wilson), Anita Gregory (Franka Potente), Peggy Hodgson (Frances O'Connor).

Kétbalkezesek (Pat & Mat vo filme) - cseh animációs film
Vetítik: 2016. június 18. (szombat) 13:00; 2016. június 19. (vasárnap) 13:00.
Az ismert barkácsolók, Pat és Mat, visszatértek a vászonra, ezúttal egy egész estés filmmel szórakoztatják a családot. Az ismert páros 2016-ban ünnepli közösen eltöltött 40 évét, ugyanakkor most először jelennek meg a mozivásznon. Ami persze nekik nem jelenthet gondot, hiszen a tetőtérben van egy doboz, tele filmekkel, a lápcső alatt pedig egy vetítőgép, és már nézhetik is a régi történeteiket. Persze nem ők lennének a kétbalkezesek, ha minden gond nélkül sikerülne, amit elterveztek...

Rendes fickók (The Nice Guys) - amerikai krimi-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 19. (vasárnap) 13:00.
Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...
Főszereplők:  Holland March (Ryan Gosling), Jackson Healy (Russell Crowe), Holly March (Angourie Rice), Amelia (Margaret Qualley), Judith Kuttner (Kim Basinger).

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 18. (szombat) 17:40; 2016. június 19. (vasárnap) 17:40, 20:20.
A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.
Főszereplők:  Dylan Rhodes (Mark Ruffalo), J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson), Lula (Lizzy Caplan), Walter (Daniel Radcliffe), Jack Wilder (Dave Franco), Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), Arthur Tressler (Michael Caine).

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 19. (vasárnap) 15:10 (2D).
Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.

Warcraft: A kezdetek (Warcraft: The Beginning) - amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 18. (szombat) 13:10 (3D); 2016. június 19. (vasárnap) 18:00 (2D).
Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.
Főszereplők:  Anduin Lothar (Travis Fimmel), Durotan (Toby Kebbell), Orgrim (Robert Kazinsky), Garona (Paula Patton), Medivh (Ben Foster).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies