Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 17-18.)

Publikálva: 2017, június 16 - 07:10
Két animációs film és két kalandfilm a hétvége magyar szinkronos mozis ajánlata.

A múmia (The Mummy) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 17. (szombat) 16:50, 18:00 (2D), 20:30 (3D); 2017. június 18. (vasárnap) 20:30 (3D).

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Szereplők: Nick Morton (Tom Cruise), Jenny Halsey (Annabelle Wallis), Dr. Henry Jekyll (Russell Crowe), Ahmanet (Sofia Boutella), Greenway tábornok (Courtney B. Vance).

Bébi úr (Boss Baby) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 17. (szombat) 13:10 (2D); 2017. június 18. (vasárnap) 13:10 (2D).

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős. 

Lego Batman - A film (Lego Batman Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 18. (vasárnap) 15:30 (2D).

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével.
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk. 

Wonder Woman - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 17. (szombat) 19:20 (2D); 2017. június 18. (vasárnap) 19:20 (2D).

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...

Szereplők: Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Steve Trevor (Chris Pine), General Antiope (Robin Wright), Queen Hippolyta (Connie Nielsen), Sir Patrick (David Thewlis), Maru / Doctor Poison (Elena Anaya), Etta Candy (Lucy Davis).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies