Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 14-16.)

Publikálva: 2019, június 14 - 07:09
Két újdonságot láthatnak a nézők magyar szinkronnal az előttünk álló hétvégén.

Amit nem akarsz tudni a szüleidről (Drunk Parents) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 14. (péntek) 18:20 (2D); 2019. június 15. (szombat) 18:20 (2D).

Frank és Nancy egyetlen gyermeke épp most ment egyetemre, ők meg visszatérhetnek gazdag, előkelő környéken lévő házukba. Pénzük egyre inkább fogy, ezért egyre szélsőségesebb intézkedéseket hoznak meg annak érdekében, hogy fenn tudják tartani a látszatot. Egy látszólag mesteri tervet eszelnek ki: pár hónapra kiadják a szomszéd házát, amíg az nyaral. Ám a tökéletes terv rémálommá válik, amikor tévesen őket rabolják el, és amelynek eredményeképpen szembe kell nézniük a kemény valósággal.

Szereplők: Nancy (Salma Hayek), Frank (Alec Baldwin), Nigel (Aasif Mandvi), Carl Mancini (Jim Gaffigan), Heidi Bianchi (Aimee Mullins).

Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül (Men in Black International) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 14. (péntek) 18:00, 20:40 (2D); 2019. június 15. (szombat) 20:40 (2D); 2019. június 16. (vasárnap) 13:30, 16:00 (3D), 18:00 (2D).

K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment. Vagy más okokból nem dolgoznak már az ügynökségnél – erre sajnos senki sem emlékszik. Szerencsére mindig van utánpótlás: H ügynök (Chris Hesmworth) és M ügynök (Tessa Thompson) szintén arra vállalkoztak, hogy felkutassák a Földre áltestben beszivárgó, és talán ártó szándékkal itt ragadó űrből jött idegeneket. Akit pedig felkutatnak, azt leleplezik: nincs olyan csáp, csőr, szarv, olló vagy egyéb végtag, nincs olyan zselés, kitinpáncélos, tömör vagy légnemű test, amely elrettenheti őket a munkájuktól, és különleges eszközeik bevetésétől…

Szereplők: Agent M (Tessa Thompson), Agent H (Chris Hemsworth), Agent O (Emma Thompson), High T (Liam Neeson), Riza (Rebecca Ferguson).

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile) - amerikai krimi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 15. (szombat) 18:30 (2D); 2019. június 16. (vasárnap) 18:30 (2D).

1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad. Tedet letartóztatják, és könyörtelen gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, a bizonyítékok fényében pedig kénytelen lesz szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata.
Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

Szereplők: Liz Kendall (Lily Collins), Ted Bundy (Zac Efron), Joanna (Angela Sarafyan), Bob Hayward (James Hetfield), Carol Daronch (Grace Victoria Cox).

Egy kutya négy útja (A Dog's Journey) - amerikai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 14. (péntek) 15:30 (2D); 2019. június 15. (szombat) 15:30 (2D); 2019. június 16. (vasárnap) 13:10 (2D).

A szívet melengető film a nagy sikerű Egy kutya négy élete folytatása. Miután Bailey kutya oly sok élet után hazatalált az előző részben, most gazdája arra kéri, ezúttal unokája, CJ életébe térjen vissza, és vigyázzon rá. Bailey új küldetést talál, ami szerető barátokhoz, megható, és örömteli kalandokhoz vezeti őt.

Szereplők: Ethan (Dennis Quaid), Gloria (Betty Gilpin), Hannah (Marg Helgenberger), C.J (Kathryn Prescott), fiatal Trent (Ian Chen).

Godzilla II – A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters) - amerikai akciófilm, fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 14. (péntek) 20:30 (2D); 2019. június 16. (vasárnap) 20:30 (2D).

A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet.
És most jönnek.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.

Szereplők: Jonah Alan (Charles Dance), Madison Russell (Millie Bobby Brown), Dr. Emma Russell (Vera Farmiga), Dr. Vivienne Graham (Sally Hawkins), Mark Russell (Kyle Chandler), Dr. Stanton (Bradley Whitford), Dr. Chen (Ziyi Zhang).

Manu a legsirályabb fecske (Manou the Swift) - német animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 15. (szombat) 14:20 (2D).

Manu, a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.

X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. június 15. (szombat) 20:50 (2D).

A SÖTÉT FŐNIX-ben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

Szereplők: Jean Grey / Phoenix (Sophie Turner), Raven / Mystique (Jennifer Lawrence), Smith (Jessica Chastain), Professor Charles Xavier (James McAvoy), Scott Summers / Cyclops (Tye Sheridan), Erik Lehnsherr / Magneto (Michael Fassbender).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies