Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 11-12.)

Publikálva: 2016, június 10 - 11:30
A filmes újdonságokban az ork harcosok menekülnek, és új hazát foglalnak, egy négy gyerekét egyedül nevelő anya pedig könyörög a démonűzők segítségéért.

A madarak még mindig dühösek, a teknőcök még mindig világot mentenek, a cápák pénzesek, a fickók pedig rendesek. Röviden ez a hétvégi mozis ajánlat. Lássuk hát tételenként a hétvégén magyar szinkronnal vetítendő filmeket.

Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) - amerikai-finn családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 11. (szombat) 13:00; 2016. június 12. (vasárnap) 16:10.
Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata. Naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A 100 millió dolláros költségvetésű 3D-s animációs vígjátékban életre kelnek a madarak és az ellenük áskálódó malacok: egy egész estés történetben kap szárnyra a játék, aminek már nagyon régóta filmmé kellett volna válnia!

Démonok között 2. (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 12. (vasárnap) 20:40
A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...
Főszereplők:  Lorraine Warren (Vera Farmiga), Ed Warren (Patrick Wilson), Anita Gregory (Franka Potente), Peggy Hodgson (Frances O'Connor).

Pénzes cápa (Money Monster) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 12. (vasárnap) 17:40.
A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel. Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.
Főszereplők:  Patty Fenn (Julia Roberts), Lee Gates (George Clooney), Walt Camby (Dominic West), Kyle Budwell (Jack O'Connell).

Rendes fickók (The Nice Guys) - amerikai krimi-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 11. (szombat) 19:50; 2016. június 12. (vasárnap) 19:50.
Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...
Főszereplők:  Holland March (Ryan Gosling), Jackson Healy (Russell Crowe), Holly March (Angourie Rice), Amelia (Margaret Qualley), Judith Kuttner (Kim Basinger).

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 11. (szombat) 13:10 (3D), 15:10, 18:20 (2D); 2016. június 12. (vasárnap) 15:10, 18:20 (2D).
Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.

Warcraft: A kezdetek (Warcraft: The Beginning) - amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. június 11. (szombat) 20:50 (2D); 2016. június 12. (vasárnap) 18:10 (3D), 15:30, 20:50 (2D).
Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.
Főszereplők:  Anduin Lothar (Travis Fimmel), Durotan (Toby Kebbell), Orgrim (Robert Kazinsky), Garona (Paula Patton), Medivh (Ben Foster).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies