Back to top

Hétvége a Cinemaxban (június 10-11.)

Publikálva: 2017, június 9 - 06:06
A Múmia című amerikai kalandfilm a hét újdonsága a dunaszerdahelyi moziban.

A múmia (The Mummy) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 10. (szombat) 15:40, 20:20 (2D), 18:00 (3D); 2017. június 11. (vasárnap) 15:40, 20:20 (2D).

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Szereplők: Nick Morton (Tom Cruise), Jenny Halsey (Annabelle Wallis), Dr. Henry Jekyll (Russell Crowe), Ahmanet (Sofia Boutella), Greenway tábornok (Courtney B. Vance).

Arthur király - A kard legendája (King Arthur: Legend of the Sword) - amerikai-ausztrál kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 11. (vasárnap) 19:30 (2D).

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki.
Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Judhttps://www.youtube.com/watch?v=apev7zVoCsMe Law).

Szereplők: Arthur (Charlie Hunnam), Mágus (Astrid Berges-Frisbey), Vortigern (Jude Law), Bedivere (Djimon Hounsou), Uther (Eric Bana), Elsa (Katie McGrath), Kengyel (David Beckham).

Bébi úr (Boss Baby) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 10. (szombat) 15:20 (2D); 2017. június 11. (vasárnap) 13:10 (2D).

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős. 

Csápi - Az óceán hőse (Deep) - spanyol családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 10. (szombat) 13:30 (2D).

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.
Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Wonder Woman - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. június 10. (szombat) 17:30 (2D) 20:30 (3D); 2017. június 11. (vasárnap) 16:30, 17:30 (2D).

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...

Szereplők: Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Steve Trevor (Chris Pine), General Antiope (Robin Wright), Queen Hippolyta (Connie Nielsen), Sir Patrick (David Thewlis), Maru / Doctor Poison (Elena Anaya), Etta Candy (Lucy Davis).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies