Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 7-8.)

Publikálva: 2018, július 6 - 07:22
Két magyar szinkronos újdonságot hoz az előttünk álló hétvége a moziba.

Átejtve (Overboard) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 7. (szombat) 18:20 (2D).

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…

Szereplők: Kate (Anna Faris), Leonardo (Eugenio Derbez), Theresa (Eva Longoria Parker), Colin (John Hannah), Grace (Swoosie Kurtz), Jason (Josh Segarra).

Haverok harca (Tag) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 7. (szombat) 20:40 (2D)

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.
Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.
Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.

Szereplők: Anna (Isla Fisher), Rebecca (Annabelle Wallis), Jerry (Jeremy Renner), Cheryl (Rashida Jones).

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - amerikai-spanyol kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 7. (szombat) 13:00 (3D) 15:20 (2D); 2018. július 8. (vasárnap) 15:20 (2D).

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM.
Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

Szereplők: Owen (Chris Pratt), Claire (Bryce Dallas Howard), Benjamin Lockwood (James Cromwell), Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Wheaton (Toby Jones).

Kutyaparádé (Show Dogs) - amerikai-angol kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 8. (vasárnap) 13:40 (2D).

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett). A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.

Szereplők: Will Arnett, RuPaul, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Stanley Tucci, Shaquille O'Neal.

Ocean's 8 - Az évszázad átverése (Ocean's 8) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 8. (vasárnap) 18:00 (2D).

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.
Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz.
De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.

Szereplők: Debbie Ocean (Sandra Bullock), Daphne Kluger (Anne Hathaway), Nine Ball (Rihanna), Lou (Cate Blanchett), Constance (Katie Holmes), Rose (Helena Bonham Carter), Tammy (Sarah Paulson), Amita (Mindy Kaling).

Sicario 2. - A zsoldos (Sicario: Day of the Soldado) - olasz-amerikai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 8. (vasárnap) 18:10 (2D).

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül...

Szereplők: Matt Graver (Josh Brolin), Alejandro (Benicio Del Toro), James Ridley (Matthew Modine), Cynthia Foards (Catherine Keener), Isabel Reyes (Isabela Moner).

Túl szexi lány (I Feel Pretty) - kínai-angol vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 7. (szombat) 15:50 (2D); 2018. július 8. (vasárnap) 15:50 (2D).

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is.

Szereplők: Renee Bennett (Amy Schumer), Avery LeClaire (Michelle Williams), Jane (Busy Philipps), Helen (Naomi Campbell), Grant LeClair (Tom Hopper), Mallory (Emily Ratajkowski).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies