Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 29-30.)

Publikálva: 2017, július 28 - 06:43
Hét film fut magyar szinkronnal a moziban, egy akció-vígjáték a hét újdonsága.

Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver) - angol-amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 29. (szombat) 18:00, 21:00 (2D); 2017. július 30. (vasárnap) 18:00 (2D).

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg - de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát.
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni...

Szereplők: Bébi (Ansel Elgort), Deborah (Lily James), Doc (Kevin Spacey), Griff (Jon Bernthal), Darling (Eiza González), Buddy (Jon Hamm), Bats (Jamie Foxx).

A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 29. (szombat) 13:00 (2D).

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Szereplők: Cornelia (Judy Greer), Ezredes (Woody Harrelson), Caesar (Andy Serkis).

Baywatch - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 29. (szombat) 20:30 (2D); 2017. július 30. (vasárnap) 20:30 (2D).

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Szereplők: Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), Matt Brody (Zac Efron), CJ Parker (Kelly Rohrbach), Summer Quinn (Alexandra Daddario).

Dunkirk - amerikai-angol-francia történelmi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 29. (szombat) 18:20, 20:40 (2D); 2017. július 30. (vasárnap) 20:40 (2D).

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük.
Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét.
Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Szereplők: Farrier (Tom Hardy), vízből kimentett katona (Cillian Murphy), Bolton parancsnok (Kenneth Branagh), Winnant kapitány (James D'Arcy).

Gru 3 (Despicable Me 3) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 29. (szombat) 16:10 (2D); 2017. július 30. (vasárnap) 13:30 (2D).

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után. 

Hogyan legyél latin szerető (How to Be a Latin Lover) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 30. (vasárnap) 13:10 (2D).

Maximót, a vén gigolót hatalmas meglepetés éri, amikor a 80 éves gazdag felesége lecseréli egy fiatal autókereskedőre. Mivel a fényűző házából is kirakják, kénytelen rég nem látott testvéréhez és imádni való fiához beköltözni. Maximónak hiányzik a megszokott luxus, és míg mindent bevet annak érdekében, hogy elcsábítson egy özvegy milliárdost, kisiskolás unokaöccsét is beavatja a csajozás trükkjeibe.

Szereplők: Maximo (Eugenio Derbez), Cindy (Kristen Bell), Sara (Salma Hayek), Celeste (Raquel Welch).

Ricsi a gólya (Richard the Stork) - luxemburgi-belga-német-norvég-amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 29. (szombat) 16:00 (2D); 2017. július 30. (vasárnap) 16:00 (2D).

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek. 

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies