Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 23-24.)

Publikálva: 2016, július 22 - 05:24
Egy új film kerül magyar szinkronnal a mozi vásznára a következő hétvégén, mégpedig egy horror, illetve egy különlegességet is láthatnak a nézők szombaton este.

A különlegeséget annak ellenére válogattuk be hétvégi moziajánlónkba, hogy nem kap magyar szinkront, hiszen a híres zenész, André Rieu maastrichti koncertjét nézhetik az érdeklődők egyenes adásban.

André Rieu: 2016 Maastricht concert - koncertfilm - élő közvetítés
Vetítik: 2016. július 23. (szombat) 19:50.
André Rieu, a keringőkirály előadásai legendává váltak. Évente számos koncertet szervez szülővárosában, a hollandiai Maastrichtban. A gyönyörű környezetben több ezer rajongó találkozik rendszeresen. Mint általában, ez alkalommal is a híres Johann Strauss Orchestra kíséri, de több rendkívüli vendég is fellép a koncerten.
Ízelítőként megtekinthetik a 2015-ös előadást:

Amikor kialszik a fény (Lights Out) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 24. (vasárnap) 21:00.
Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban...
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.
A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.
De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van...
Főszereplők:  Rebecca (Teresa Palmer), Sophie (Maria Bello), Diana (Alicia Vela-Bailey), Paul (Billy Burke).

Jégkorszak - A nagy bumm (Ice Age: Collision Course) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 23. (szombat) 15:40 (2D); 2016. július 24. (vasárnap) 13:30, 17:50 (3D), 15:40 (2D).
A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!
És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.
Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Központi hírszerzés (Central Intelligence) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 24. (vasárnap) 16:00.
A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon.
Főszereplők:  Bob (Dwayne Johnson), Calvin (Kevin Hart), Steve (Ryan Hansen), Maggie (Danielle Nicolet).

Mielőtt megismertelek (Me Before You) - amerikai dráma
Magyar feliratozással vetítik: 2016. július 23. (szombat) 13:40.
A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
Louisa "Lou" Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg.
Főszereplők:  Louisa Clark (Emilia Clarke), William Traynor (Sam Claflin), Katrina Clark (Jenna Coleman), Steven Traynor (Charles Dance).

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike & Dave Need Wedding Dates) - amerikai komédia
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 23. (szombat) 20:00, 2016. július 24. (vasárnap) 20:00.
Mike (Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget.
A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk.
Főszereplők:  Mike Stangle (Adam DeVine), Dave Stangle (Zac Efron), Alice (Anna Kendrick), Tatiana (Aubrey Plaza).

Tarzan legendája (The Legend of Tarzan) - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 24. (vasárnap) 20:30 (2D).
John Clayton (Alexander Skarsgard) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.
A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.
Főszereplők:  Tarzan (Alexander Skarsgard), Jane Porter (Margot Robbie), Rom kapitány (Christoph Waltz), George Washington Williams (Samuel L. Jackson).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies