Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 22-23.)

Publikálva: 2017, július 21 - 07:03
Két újdonság várja a látogatókat a hétvégén a moziban, illetve André Rieu, a híres hegedűművész maastrichti koncertjének élő közvetítése.

André Rieu 2017-es maastrichti koncertje (André Rieu's 2017 Maastricht Concert) – koncertfilm
Eredeti nyelven, élőben vetítik: 2017. július 22. (szombat) 19:50.

A több mint 40 millió eladott albumot és DVD-t, számos nagy sikerű világturnét maga mögött tudó, sokak által a "Keringők királyának" is nevezett André Rieu minden év júliusában nagyszabású koncertet ad szülővárosában, a középkori emlékeket őrző Maastrichtban. A koncerten állandó zenekara, a 60 tagú Johann Strauss Orchestra mellett nemzetközi sztárvendégek, szoprán és tenor énekesek is közreműködnek, Rieu pedig igazi hangszer-ritkaságon, egy 1732-es Stradivari-hegedűn játszik. Ezek a maastrichti esték André Rieu évente több mint 600.000 nézőt vonzó világturnéinak a legnépszerűbb epizódjai, a vidám és érzelmekkel teli előadás minden korosztály számára felejthetetlen zenei élményt nyújt. 2016-ben hetven országból több mint 75.000-en utaztak Maastrichtba, hogy részt vegyenek a popzenei stadionkoncertekkel vetekedő látványvilágú koncerten és világszerte további kétszázezer rajongó követte az eseményt a mozivetítéseken.
Az idei koncert különlegessége, hogy André Rieu 30 éve kezdett Maastrichtban zenélni a Johann Strauss Orchestra-val.

Dunkirk - amerikai-angol-francia történelmi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 22. (szombat) 18:00, 21:00 (2D); 2017. július 23. (vasárnap) 18:00 (2D).

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük.
Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót - és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét.
Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Szereplők: Farrier (Tom Hardy), vízből kimentett katona (Cillian Murphy), Bolton parancsnok (Kenneth Branagh), Winnant kapitány (James D'Arcy).

Ricsi a gólya (Richard the Stork) - luxemburgi-belga-német-norvég-amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 22. (szombat) 13:20 (2D); 2017. július 23. (vasárnap) 15:50 (2D).

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek. 

A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 23. (vasárnap) 20:20 (2D).

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Szereplők: Cornelia (Judy Greer), Ezredes (Woody Harrelson), Caesar (Andy Serkis).

Baywatch - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 22. (szombat) 18:30 (2D); 2017. július 23. (vasárnap) 18:30 (2D).

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Szereplők: Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), Matt Brody (Zac Efron), CJ Parker (Kelly Rohrbach), Summer Quinn (Alexandra Daddario).

Gru 3 (Despicable Me 3) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 22. (szombat) 16:20 (2D); 2017. július 23. (vasárnap) 14:10 (2D).

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után. 

Hogyan legyél latin szerető (How to Be a Latin Lover) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 23. (vasárnap) 20:30 (2D).

Maximót, a vén gigolót hatalmas meglepetés éri, amikor a 80 éves gazdag felesége lecseréli egy fiatal autókereskedőre. Mivel a fényűző házából is kirakják, kénytelen rég nem látott testvéréhez és imádni való fiához beköltözni. Maximónak hiányzik a megszokott luxus, és míg mindent bevet annak érdekében, hogy elcsábítson egy özvegy milliárdost, kisiskolás unokaöccsét is beavatja a csajozás trükkjeibe.

Szereplők: Maximo (Eugenio Derbez), Cindy (Kristen Bell), Sara (Salma Hayek), Celeste (Raquel Welch).

Pókember - Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. július 23. (vasárnap) 13:00 (2D).

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni.
Eddig legalábbis senkinek sem sikerült.
De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Szereplők: Peter Parker / Pókember (Tom Holland), Tony Stark / Vasember (Robert Downey Jr.), Aunt May (Marisa Tomei), Aaron Davis (Donald Glover).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies