Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 2-3.)

Publikálva: 2016, július 1 - 07:29
Egyetlen új film látható az első szünidei hétvégén, a Mielőtt megismertelek, de az is csupán magyar feliratozással.

Szombaton mindössze három magyar szinkronos előadás kerül vászonra, vasárnap viszont hat filmet láthat a közönség magyar szinkronnal, egyet pedig magyar feliratozással.

Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) - amerikai-finn családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 2. (szombat) 13:20.
Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.
A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata. Naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A 100 millió dolláros költségvetésű 3D-s animációs vígjátékban életre kelnek a madarak és az ellenük áskálódó malacok: egy egész estés történetben kap szárnyra a játék, aminek már nagyon régóta filmmé kellett volna válnia!

A függetlenség napja - Feltámadás (Independence Day: Resurgence) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 2. (szombat) 17:40 (2D); 2016. július 3. (vasárnap) 17:40 (2D), 20:30 (3D).
Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.
Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.
Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.
Főszereplők:  David Levinson (Jeff Goldblum), Jake Morrison (Liam Hemsworth), Sam (Joey King), Jasmine (Vivica A. Fox).

Démonok között 2. (The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) - amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 3. (vasárnap) 20:20.
A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...
Főszereplők:  Lorraine Warren (Vera Farmiga), Ed Warren (Patrick Wilson), Anita Gregory (Franka Potente), Peggy Hodgson (Frances O'Connor).

Elmentek otthonról (All Gone South aka Babysitting 2) - francia vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 3. (vasárnap) 16:00.
A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Braziliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is - de ilyen barátokkal kinek kell ellenség?
Egy csapásra vad parti hangulat kavarja fel az előkelő, békés üdülőhely csendes állóvízét. Amikor a csapat férfi tagjai könnyű kalandok reményében kirándulást terveznek az esőerdő mélyére, Sonia apja váratlanul a fiatalokra sózza öreg, ám nagyszájú anyját útitársnak, elvégre mi baj történhetne?
Főszereplők:  Franck (Philippe Lacheau), Sonia (Alice David), Ernest (Vincent Desagnat), Sam (Tarek Boudali), Alain (Christian Clavier).

Központi hírszerzés (Central Intelligence) - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 3. (vasárnap) 17:50.
A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon.
Főszereplők:  Bob (Dwayne Johnson), Calvin (Kevin Hart), Steve (Ryan Hansen), Maggie (Danielle Nicolet).

Mielőtt megismertelek (Me Before You) - amerikai dráma
Magyar feliratozással vetítik: 2016. július 3. (vasárnap) 18:00.
A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
Louisa "Lou" Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg.
Főszereplők:  Louisa Clark (Emilia Clarke), William Traynor (Sam Claflin), Katrina Clark (Jenna Coleman), Steven Traynor (Charles Dance).

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 2. (szombat) 20:10; 2016. július 3. (vasárnap) 20:10.
A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.
Főszereplők:  Dylan Rhodes (Mark Ruffalo), J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson), Lula (Lizzy Caplan), Walter (Daniel Radcliffe), Jack Wilder (Dave Franco), Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), Arthur Tressler (Michael Caine).

Warcraft: A kezdetek (Warcraft: The Beginning) - amerikai fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. július 3. (vasárnap) 13:30.
Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.
Főszereplők:  Anduin Lothar (Travis Fimmel), Durotan (Toby Kebbell), Orgrim (Robert Kazinsky), Garona (Paula Patton), Medivh (Ben Foster).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies