Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 14-15.)

Publikálva: 2018, július 13 - 07:03
Három újdonságot hoz a nyári szünidő második hétvégéje magyar szinkronnal a moziba.

Felhőkarcoló (Skyscraper) - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 14. (szombat) 17:40 (3D), 20:50 (2D); 2018. július 15. (vasárnap) 17:40 (3D).

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.
Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.

Szereplők: Will Sawyer (Dwayne Johnson), Sarah Sawyer (Neve Campbell), Ray (Kevin Rankin), Wu felügyelő (Byron Mann).

Sodródás (Adrift) - amerikai akciófilm, kalandfilm, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 14. (szombat) 18:40 (2D).

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret.

Szereplők: Tami Oldham (Shailene Woodley), Richard Sharp (Sam Claflin), Peter (Jeffrey Thomas), Christine (Elizabeth Hawthorne), Deb (Grace Palmer), Smiley (Kael Damlamian), Tahitian Paddler (Luna Campbell).

Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 14. (szombat) 16:20 (2D); 2018. július 15. (vasárnap) 14:00 (2D), 15:30 (3D).

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

Átejtve (Overboard) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 15. (vasárnap) 20:30 (2D).

Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…

Szereplők: Kate (Anna Faris), Leonardo (Eugenio Derbez), Theresa (Eva Longoria Parker), Colin (John Hannah), Grace (Swoosie Kurtz), Jason (Josh Segarra).

Haverok harca (Tag) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 14. (szombat) 18:30 (2D)

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.
Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.
Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.

Szereplők: Anna (Isla Fisher), Rebecca (Annabelle Wallis), Jerry (Jeremy Renner), Cheryl (Rashida Jones).

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - amerikai-spanyol kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 15. (vasárnap) 13:10 (2D).

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM.
Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

Szereplők: Owen (Chris Pratt), Claire (Bryce Dallas Howard), Benjamin Lockwood (James Cromwell), Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Wheaton (Toby Jones).

Kutyaparádé (Show Dogs) - amerikai-angol kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 14. (szombat) 13:30 (2D).

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett). A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.

Szereplők: Will Arnett, RuPaul, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Stanley Tucci, Shaquille O'Neal.

Túl szexi lány (I Feel Pretty) - kínai-angol vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. július 15. (vasárnap) 20:00 (2D).

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is.

Szereplők: Renee Bennett (Amy Schumer), Avery LeClaire (Michelle Williams), Jane (Busy Philipps), Helen (Naomi Campbell), Grant LeClair (Tom Hopper), Mallory (Emily Ratajkowski).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies