Back to top

Hétvége a Cinemaxban (július 10-12.)

Publikálva: 2020, július 10 - 07:53
Az előttünk álló hétvégén 8 filmet tekinthetnek meg magyar szinkronnal.
Hétvége a Cinemaxban (július 10-12.)

A láthatatlan ember (The Invisible Man) - amerikai-ausztrál sci-fi, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 10. (péntek) 20.20 (2D); 2020. július 11. (szombat) 20.20 (2D).

Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolat csapdájában vergődik egy gazdag és briliáns tudóssal, de egyszer csak úgy dönt, hogy megszökik éjnek évadján, és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak tinédzser lánya.
Ám amikor Cecilia erőszakos exe öngyilkosságot követ el, és hatalmas vagyonának egy jelentős részét feleségére hagyja, Cecilia arra gyanakszik, hogy élettársa halála csak színjáték volt. Amikor a hátborzongató események sora halálos fordulatot vesz, és szerettei életét veszélyezteti, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát...

Szereplők: Elisabeth Moss (Cecilia Kass), Oliver Jackson-Cohen (Adrian Griffin), Aldis Hodge (James), Storm Reid (Sydney).

Addams Family - A galád család (The Addams Family) - amerikai-angol animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 12. (vasárnap) 13.50 (2D).

Csettintésre készülj! A Halloween első számú famíliája, Addamsék visszatérnek a mozivászonra első animációs vígjátékukban. A környék legfurább családja viccesen, szokatlanul és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni.

Bloodshot - amerikai fantasztikus akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 11. (szombat) 18.00 (2D); 2020. július 12. (vasárnap) 18.00 (2D).

Mi haszna a halott katonának? Többnyire semmi. Ray Garrison (Vin Diesel) azonban kap egy második esélyt. Egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: és az így teremtett félig ember/félig legyőzhetetlen szuperhőst egy olyan akcióban vetik be, amelyet ember biztosan nem élne túl.
A kísérlet mégsem sikerül.
Bloodshotnak megvannak a maga céljai.

Szereplők: Vin Diesel (Ray Garrison / Bloodshot), Toby Kebbell (Axe), Lamorne Morris (Wilfred Wigans), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Nick Baris), Siddharth Dhananjay (Eric)

Dolittle - amerikai kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 12. (vasárnap) 15.30 (2D).

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

Szereplők: Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle), Jessie Buckley (Queen Victoria), Ralph Ineson (Arnall Stubbins), Jim Broadbent (Lord Thomas Badgley).

Előre (Onward) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 11. (szombat) 13.20 (2D).

Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban.

Emma - angol romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 10. (péntek) 20.00 (2D); 2020. július 11. (szombat) 20.00 (2D).

Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban.
A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.

Szereplők: Anya Taylor-Joy (Emma Woodhouse), Bill Nighy (Mr. Woodhouse), Mia Goth (Harriet Smith), Josh O'Connor (Mr. Elton), Callum Turner (Frank Churchhill), Miranda Hart (Miss Bates), Johnny Flynn (George Knightley), Gemma Whelan (Mrs. Weston).

Lassie hazatér (Lassie: Eine Abenteuerliche Reise) - német családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 12. (vasárnap) 17.50 (2D).

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Az izgalmas kalandokkal teli utazás vár rá, mely során egyetlen egy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.

Szereplők: Sebastian Bezzel (Andreas Maurer), Anna Maria Mühe (Sandra Maurer), Nico Marischka (Florian Maurer), Johann von Bülow (Sebastian von Sprengel).

Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) - japán-amerikai-kanadai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. július 10. (péntek) 15.50 (2D); 2020. július 11. (szombat) 15.50 (2D).

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi...

Magyar szinkronos vetítések:

2020. július 10., péntek
Emma - 2D - 20:00
Sonic, a sündisznó - 2D - 15:50
A láthatatlan ember - 2D - 20:20

2020. július 11., szombat
Bloodshot - 2D - 18:00
Emma - 2D - 20:00
Sonic, a sündisznó - 2D - 15:50
A láthatatlan ember - 2D - 20:20
Előre - 2D - 13:20

2020. július 12., vasárnap
Bloodshot - 2D - 18:00
Dolittle - 2D - 15:30
Lassie hazatér - 2D - 17:50
Addams Family - 2D - 13:50

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies