Back to top

Hétvége a Cinemaxban (január 7-8.)

Publikálva: 2017, január 6 - 08:17
Két újdonság érkezett a héten a moziba, A Nagy Fal című amerikai-kínai akcióthriller és az Utazók című amerikai sci-fi kalandfilm.
A Nagy Fal (Great Wall) - amerikai-kínai akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 18:10 (3D), 21:00 (2D); 2017. január 8. (vasárnap) 18:10 (3D), 21:00 (2D).
Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével.
Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon... 
Főszereplők: William Garin (Matt Damon), Ballard (Willem Dafoe), Pero Tovar (Pedro Pascal), Wang (Andy Lau), Commander Lin Mei (Tian Jing).
Utazók (Passengers) - amerikai sci-fi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 18:30 (2D), 20:30 (3D); 2017. január 8. (vasárnap) 18:30 (2D), 20:30 (3D).
Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel. 
Elvileg.
A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát, és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. 
Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. 
Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük... 
Főszereplők: Aurora (Jennifer Lawrence), Jim Preston (Chris Pratt), Arthur (Michael Sheen), Gus Mancuso (Laurence Fishburne), Celeste (Aurora Perrineau), Jr Officer Fitzgerald (Kimberly Battista).
Assassin's Creed - amerikai-angol-francia akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 15:40 (3D), 20:10 (2D); 2017. január 8. (vasárnap) 15:40 (3D), 20:10 (2D).
Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.
Főszereplők: Callum Lynch / Aguilar (Michael Fassbender), Dr. Sophia Rikkin (Marion Cotillard), Alan Rikkin (Jeremy Irons), Joseph (Brendan Gleeson).
Bezárva (Shut In) - amerikai-kanadai-francia fantasztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 13:30; 2017. január 8. (vasárnap) 13:30.
Férje halála óta Mary egyedül él mostohafiával egy elszigetelt New England-i házban. A gyermekpszichiáter idejének nagy részében a fiút ápolja, aki vegetatív állapotban van az autóbaleset óta, amelyben Mary férje is meghalt. Egy halálos vihar közeleg, amikor Tom, Mary egyik fiatal betege eltűnik. Habár Mary-vel egyre nyugtalanítóbb dolgok történnek, eltökélt szándéka, hogy megtalálja a fiút, mielőtt örökre nyoma vész... 
Főszereplők: Mary Portman (Naomi Watts), Grace (Crystal Balint), Joan (Ellen David), Aaron (Alex Braunstein).
Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 13:40; 2017. január 8. (vasárnap) 13:40.
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.
Énekelj! (Sing) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 16:10 (2D); 2017. január 8. (vasárnap) 16:10 (2D).
Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket... 
Kaliforniai álom (La La Land) - amerikai romantikus film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 13:20; 2017. január 8. (vasárnap) 13:20.
Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel - ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén. 
A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért... 
Főszereplők: Sebastian (Ryan Gosling), Mia (Emma Stone), Bill (J.K. Simmons), Greg (Finn Wittrock).
Váratlan szépség (Collateral Beauty) - amerikai filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. január 7. (szombat) 18:00; 2017. január 8. (vasárnap) 18:00.
Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. 
Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri. 
Főszereplők: Howard Inlet (Will Smith), Aimee Moore (Keira Knightley), Claire (Kate Winslet), Whit Yardsham (Edward Norton), Brigitte (Helen Mirren).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies