Jelenlegi hely

Hétvége a CineMaxban (január 30-31.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, január 29 - 11:36 | Színes
Január utolsó hétvégéjén egy újabb magyar szinkronos filmet vetítenek a Max-ban, a Pofázunk és végünk második részét.

Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - A mókás menet - amerikai családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 30. (szombat), 15:30; 2016. január 31. (vasárnap), 13:20, 17:30
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Az 5. hullám (The 5th Wave) - amerikai sci-fi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2006. január 30. (szombat), 17:50
Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan.
Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán.
Főszereplők: Cassie Sullivan (Chloe Grace Moretz), Ben Parish (Nick Robinson), Ringer (Maika Monroe), Colonel Vosch (Liev Schreiber).

A visszatérő (The Revenant) - amerikai kalandfilm
Magyar feliratozással vetítik: 2016. január 30. (szombat), 19:30
A visszatérő megtörtént események alapján készült. Magával ragadó, hátborzongató film egy férfi küzdelméről, a minden rettenet ellenére legyőzhetetlen élni akarásról és a teljes esélytelenséggel is dacoló emberi szellemről.
Hugh Glassra (Leonardo DiCaprio) a még feltérképezetlen amerikai vadonban rátámad egy medve: társa, John Fitzgerald (Tom Hardy) szándékosan tagadja meg a segítséget és magára hagyja őt a kietlen, dermesztő rengetegben. Glass hihetetlen erőfeszítéssel dacol a természet és az ember kegyetlenségével. Őrületes kalandokat él túl, egymaga vág keresztül hegyen, erdőn, folyón és hómezőn, hogy bosszút álljon.
Főszereplők:  John Fitzgerald (Tom Hardy), Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), Andrew Henry (Domhnall Gleeson), Jim Bridger (Will Poulter).

Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2) – amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 30. (szombat), 20:50; 2016. január 31. (vasárnap) 18:40
Hőseink, a kőkemény zsaru és a kőlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban próbál eredményeket elérni – és ebben egy mutatós helyi rendőrnő és a Másnaposok filmek vicces ázsiai mukija van a segítségükre.
Főszereplők: Maya Cruz (Olivia Munn), James Payton (Ice Cube), Ben Barber (Kevin Hart), Angela Payton (Tika Sumpter).

Aljas nyolcas (The hateful eight) - amerikai western
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 31. (vasárnap), 13:00
Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Quentin Tarantino filmje.
Főszereplők: Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), John Ruth (Kurt Russell), Oswaldo Mobray (Tim Roth), Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), Chris Mannix (Walton Goggins), Joe Gage (Michael Madsen).

Címkék: Cinemax