Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (január 24-26.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, január 24 - 06:57 | Színes
Visszatérnek a rosszfiúk a moziba, de további két újdonság is várja a hétvégén a látogatókat.
Hétvége a Cinemaxban (január 24-26.)

Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - amerikai akció-thriller, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. január 24. (péntek) 20:10 (2D); 2020. január 25. (szombat) 15:40, 20:10 (2D); 2020. január 26. (vasárnap) 15:40 (2D).

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll...

Szereplők: Will Smith (Mike Lowrey), Martin Lawrence (Marcus Burnett), Derrick Gilbert (Kid), Joe Pantoliano (Howard), Happy Anderson (Jenkins), Paola Núnez (Rita).

Jojo Nyuszi (Jojo Rabbit) - német-amerikai háborús filmdráma, vígjáték
Magyar feliratozással vetítik: 2020. január 24. (péntek) 18:10 (2D); 2020. január 26. (vasárnap) 18:10 (2D).

A második világháború idején a magányos német kisfiú, Jojo elképzelései a világról alapjaiban rendülnek meg, amikor felfedezi, hogy egyedülálló anyukája egy zsidó lányt rejteget házuk padlásán. Csupán tökkelütött képzeletbeli barátjára, Adolf Hitlerre támaszkodva, Jojo kénytelen átértékelni megrögzött nacionalista gondolkodásmódját.

Szereplők: Roman Griffin Davis (Jojo Betzler), Thomasin McKenzie (Elsa Korr), Taika Waititi (Adolf Hitler), Sam Rockwell (Captain Klenzendorf), Scarlett Johansson (Rosie Betzler).

Richard Jewell balladája (Richard Jewell) - amerikai dráma
Magyar feliratozással vetítik: 2020. január 25. (szombat) 20:30 (2D); 2020. január 26. (vasárnap) 20:30 (2D).

Richard Jewell több száz ember életét mentette meg, miközben a sajátját kockáztatta. Hős lett belőle, egy ország ünnepelte. Egy darabig. Nem sokkal később már az első számú közellenségként tekintett rá Amerika két legnagyobb hatalma: az igazságszolgáltatás és a sajtó.
Az átlagos kis biztonsági őr, aki a szíve mélyén mindig zsaru szeretett volna lenni, az Atlantai Olimpián teljesített szolgálatot, amikor egy magára hagyott hátizsákot fedezett fel. A helyén volt az esze és a szíve, ezért sikerült idejében kiüríteni a környéket. Állítólag.
Az FBI azonban úgy gondolja, ő lehetett az elkövető, aki a saját hírnévért kockáztatta sok ember életét. A naiv, jó szándékú férfi és egy karrierje mélypontján lévő ügyvéd összefog, hogy bebizonyítsa az igazát.
Dávid harcba száll Góliát ellen…

Szereplők: Paul Walter Hauser (Richard Jewell), Sam Rockwell (Attorney), Olivia Wilde (Kathy Scruggs), Jon Hamm (Tom Shaw), Kathy Bates (Bobi Jewell).

Dolittle - amerikai kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. január 25. (szombat) 17:50 (2D); 2020. január 26. (vasárnap) 17:50 (2D).

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

Szereplők: Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle), Jessie Buckley (Queen Victoria), Antonio Banderas (Rassouli), Michael Sheen (Mudfly).

Jégvarázs 2. (Frozen 2) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. január 25. (szombat) 13:00 (2D).

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.

Jumanji - A következő szint (Jumanji: The Next Level) - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. január 26. (vasárnap) 15:20 (2D).

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja és annak nyugdíjas haverja is követi őket. Az avatárok összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…

Szereplők: Karen Gillan (Martha), Dwayne Johnson (Eddie), Danny DeVito (Spencer nagyapja), Kevin Hart (Finbar / Fridge), Jack Black (Bethany / Fridge).

Kémesítve (Spies in Disguise) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. január 26. (vasárnap) 13:20 (2D).

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont... nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

Tőrbe ejtve (Knives Out) - amerikai krimi-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. január 24. (péntek) 20:40 (2D); 2020. január 26. (vasárnap) 20:40 (2D).

A milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig), akit egy titokzatos személy bérelt fel a szenzációs bűncselekmény felderítésével. Ahogy a nyomozó elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, egyre különösebb tiktokra derít fényt. És bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére. A vidéki magányban elszigetelt família minden tagja egyre kétségbeesettebben bizonygatja saját igazát, de Benoit Blanc egy meglepő csellel végül mégis tőrbe csalja a gyilkost.

Szereplők: Ana de Armas (Marta), Chris Evans (Alex Robinson), Daniel Craig (Benoit Blanc), Jamie Lee Curtis (Linda Robinson), Michael Shannon (Jack Bressler), Don Johnson (Morris Bristow).

Magyar szinkronos és feliratos vetítések:

2020. január 24., péntek
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 20:10
Jojo Nyuszi - 2D - 18:10 (feliratozással)
Tőrbe ejtve - 2D - 20:40

2020. január 25., szombat
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 15:40, 20:10
Dolittle - 2D - 17:50
Jégvarázs 2. - 2D - 13:00
Richard Jewell balladája - 2D - 20:30 (feliratozással)

2020. január 26., vasárnap
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 15:40
Dolittle - 2D - 17:50
Jumanji - A következő szint - 2D - 15:20
Jojo Nyuszi - 2D - 18:10 (feliratozással)
Kémesítve - 2D - 13:20
Tőrbe ejtve - 2D - 20:40
Richard Jewell balladája - 2D - 20:30 (feliratozással)

Címkék: Cinemax