Back to top

Hétvége a CineMaxban (január 23-24.)

Publikálva: 2016, január 22 - 11:30
Január harmadik hétvégéjére is ajánlunk magyar szinkronos filmeket.

Január 24-én, vasárnap kerül bemutatásra magyar szinkronnal az Alvin és a mókusok negyedik része - A mókás menet. Nézzük a hétvége filmes ajánlatát.

Az 5. hullám (The 5th Wave) - amerikai sci-fi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2006. január 23. (szombat), 17:30;
Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan.
Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán.
Főszereplők: Cassie Sullivan (Chloe Grace Moretz), Ben Parish (Nick Robinson), Ringer (Maika Monroe), Colonel Vosch (Liev Schreiber).

A visszatérő (The Revenant) - amerikai kalandfilm
Magyar feliratozással vetítik: 2016. január 23. (szombat), 20:20; 2016. január 24. (vasárnap), 17:10
A visszatérő megtörtént események alapján készült. Magával ragadó, hátborzongató film egy férfi küzdelméről, a minden rettenet ellenére legyőzhetetlen élni akarásról és a teljes esélytelenséggel is dacoló emberi szellemről.
Hugh Glassra (Leonardo DiCaprio) a még feltérképezetlen amerikai vadonban rátámad egy medve: társa, John Fitzgerald (Tom Hardy) szándékosan tagadja meg a segítséget és magára hagyja őt a kietlen, dermesztő rengetegben. Glass hihetetlen erőfeszítéssel dacol a természet és az ember kegyetlenségével. Őrületes kalandokat él túl, egymaga vág keresztül hegyen, erdőn, folyón és hómezőn, hogy bosszút álljon.
Főszereplők:  John Fitzgerald (Tom Hardy), Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), Andrew Henry (Domhnall Gleeson), Jim Bridger (Will Poulter).

Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - A mókás menet - amerikai családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 24. (vasárnap), 13:30
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Aljas nyolcas (The hateful eight) - amerikai western
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 24. (vasárnap), 19:50
Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Quentin Tarantino filmje.
Főszereplők: Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), John Ruth (Kurt Russell), Oswaldo Mobray (Tim Roth), Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), Chris Mannix (Walton Goggins), Joe Gage (Michael Madsen).

Ezt már olvasta?

Cookies