Back to top

Hétvége a CineMaxban (január 16–17.)

Publikálva: 2016, január 15 - 01:00
A magyar szinkronnal nézhető filmek január második hétvégéjén (január 16–17)

Két film is a magyarországi bemutatóval egy időben, január 16-án tekinthető meg a dunaszerdahelyi CineMaxban.

A visszatérő (The Revenant) - amerikai kalandfilm
Magyar feliratozással vetítik: 2016. január 16. (szombat), 17:10; 2016. január 17. (vasárnap), 20:20
A visszatérő megtörtént események alapján készült. Magával ragadó, hátborzongató film egy férfi küzdelméről, a minden rettenet ellenére legyőzhetetlen élni akarásról és a teljes esélytelenséggel is dacoló emberi szellemről.
Hugh Glassra (Leonardo DiCaprio) a még feltérképezetlen amerikai vadonban rátámad egy medve: társa, John Fitzgerald (Tom Hardy) szándékosan tagadja meg a segítséget és magára hagyja őt a kietlen, dermesztő rengetegben. Glass hihetetlen erőfeszítéssel dacol a természet és az ember kegyetlenségével. Őrületes kalandokat él túl, egymaga vág keresztül hegyen, erdőn, folyón és hómezőn, hogy bosszút álljon.
Főszereplők:  John Fitzgerald (Tom Hardy), Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), Andrew Henry (Domhnall Gleeson), Jim Bridger (Will Poulter).

Az 5. hullám (The 5th Wave) - amerikai sci-fi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2006. január 16. (szombat), 18:10;
Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan.
Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán.
Főszereplők: Cassie Sullivan (Chloe Grace Moretz), Ben Parish (Nick Robinson), Ringer (Maika Monroe), Colonel Vosch (Liev Schreiber).

Aljas nyolcas (The hateful eight) - amerikai western
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 16. (szombat), 20:00
Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Quentin Tarantino filmje.
Főszereplők: Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), John Ruth (Kurt Russell), Oswaldo Mobray (Tim Roth), Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), Chris Mannix (Walton Goggins), Joe Gage (Michael Madsen).

Holtpont (Point Break) - akcióthriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 17. (vasárnap), 13:20
Néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah (Luke Bracey), beépül egy csapat adrenalinfüggő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi (Edgar Ramirez) és őrült bandája áll.
Főszereplők: Johnny Utah (Luke Bracey), Bodhi (Edgar Ramirez), Samsara (Teresa Palmer), Angelo Pappas (Ray Winstone).

Joy - amerikai életrajzi film
Magyar feliratozással vetítik: 2016. január 17. (vasárnap), 15:40
Joy (Jennifer Lawrence) neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre. És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.
Főszereplők:  Joy Mangano (Jennifer Lawrence), Neil (Bradley Cooper), Peggy (Elisabeth Röhm), Rudy (Robert De Niro).

A nagy dobás (The big short) - amerikai életrajzi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. január 17. (vasárnap), 17:20;
Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni - a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent.
Főszereplők:  Michael Burry (Christian Bale), Ben Rickert (Brad Pitt), Jared Vennett (Ryan Gosling), Evie (Karen Gillan), Cynthia Baum (Marisa Tomei).

Ezt már olvasta?

Cookies