Back to top

Hétvége a Cinemaxban (január 12-13.)

Publikálva: 2019, január 11 - 07:35
Egy amerikai krimi a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban.

A csempész (The Mule) - amerikai krimi
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 21:00 (2D).

Earl (Clint Eastwood) nincs jó passzban. Elmúlt 80, nincs pénze, magányos és csődeljárás folyik ellene. Egészen természetes, hogy amikor valaki munkát ajánl neki, vállalja. Hiszen csak vezetnie kell – csak éppen az egyik mexikói kartell használja drogfutárnak. De teljesíti a feladatát, és mert gyors, pontos, ráadásul minden gyanún felül áll, újabb és újabb fuvarokat bíznak rá. Az üzlet egyre jobban megy…
Csakhogy a kábítószer-elleni osztály zsarujának, Colin Batesnek (Bradley Cooper) feltűnik, hogy új szállító került a rendszerbe, és a nyomába ered.
A csempész viszont szeretné rendbe hozni az életét, mielőtt a zsaruk vagy a kartell emberei utolérnék.

Szereplők: Ginny (Taissa Farmiga), Colin Bates (Bradley Cooper), Earl Stone (Clint Eastwood), Enforcer (Michael Pena), DEA Special Agent (Laurence Fishburne).

A Grincs (The Grinch) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 13:30 (2D); 2019. január 13. (vasárnap) 15:50 (3D).

A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről.
A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. Eközben odalent Kifalván Cindy-Lou Ki, egy kislány, akiben túlcsordul a karácsonyi vidámság, a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a karácsonyi köreit rovó Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Ahogy közeledik a karácsony, félő, hogy a jó szándékú terv ütközni fog a Grincs jóval ármányosabb ügyködésével...

Aquaman - amerikai-ausztrál kalandfilm, fantasy
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 13. (vasárnap) 20:10 (2D).

Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte.
A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata!

Szereplők: Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Mera (Amber Heard), Queen Atlanna (Nicole Kidman), Orm / Ocean Master (Patrick Wilson), King Nereus (Dolph Lundgren), Nuidis Vulko (Willem Dafoe).

Álommeló (Second Act) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 18:10 (2D); 2019. január 13. (vasárnap) 18:10 (2D).

Maya (Jennifer Lopez) okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást - ami után oly régóta epedezik -, felsőfokú végzettség híján elutasítják.
De Maya nem adja fel ilyen könnyen az álmait. Egy tévedés folytán, amiben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hull, ami után eddig csak áhítozott: csilli-villi lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más…

Szereplők: Trey (Milo Ventimiglia), Zoe (Vanessa Hudgens), Maya (Jennifer Lopez), Joan (Leah Remini), Ron (Freddie Stroma).

Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) - angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 18:20 (2D); 2019. január 13. (vasárnap) 18:20 (2D).

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Szereplők: Freddie Mercury (Rami Malek), John Deacon (Joseph Mazzello), Roger Taylor (Ben Hardy), Brian May (Gwilym Lee), Mary Austin (Lucy Boynton).

Creed II - amerikai akciófilm, dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 20:30 (2D).

Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál. A Creed II. visszanyúl az alapokhoz s újra rámutat, mitől is lesz valaki bajnok, és emlékezetünkbe vési, hogy bármerre tartunk, a múltunktól nem szabadulhatunk.

Szereplők: Bianca (Tessa Thompson), Rocky Balboa (Sylvester Stallone), Adonis Johnson (Michael B. Jordan), Ivan Drago (Dolph Lundgren), Tony 'Little Duke' Burton (Wood Harris), Viktor Drago (Florian Munteanu), Mary Anne Creed (Phylicia Rashad).

Űrdongó (Bumblebee) - amerikai kalandfilm, sci-fi
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 15:40 (2D).

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

Szereplők: Charlie Watson (Hailee Steinfeld), Burns ügynök (John Cena), Whalen tábornok (Glynn Turman), A gonosz lány (Vanessa Ross), Memo (Jorge Lendeborg Jr.), Powell ügynök (John Ortiz).

Végtelen útvesztő (Escape Room) - amerikai akcióthriller, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. január 12. (szombat) 18:00 (2D), 2019. január 13. (vasárnap) 18:00 (2D).

Játéknak indul. És a játékosok nem sejtik, hogy az életük a tét. Hogy talán nem is játékosok ők, hanem csupán bábuk egy sakktáblán.
Hat idegen furcsa meghívót kap: egy ingyen menetet egy szupervalóságos menekülőszobában. Nem ismerik egymást, nagyon különböznek egymástól, és nem értik, hogy kerültek oda. De ha már ott vannak, megpróbálják jól érezni magukat.
Csakhogy nincs kijárat. A feladatok viszont egyre veszélyesebbek, és aki kiesik, az mindent elveszít. Ahogy szobáról szobára haladnak, rá kell jönniük, hogy szó sincs könnyed időtöltésről. Aki a szabályokat kitalálta nagyon okos és nagyon kegyetlen, nekik pedig valóban menekülniük kell. És láthatatlan ellenfelük mintha túl jól ismerné őket…
Egy különlegesen ravasz forgatókönyv, sok váratlan fordulat és sokkolóan hidegrázós befejezés: a Végtelen útvesztő megújítja a horror műfaját, és elkápráztat mindenkit, aki szeret félni, megijedni és meglepődni!

Szereplők: Amanda (Deborah Ann Woll), Zoey (Taylor Russell), Mike (Tyler Labine), Ben (Logan Miller), Gabe (Adam Robitel), Allison (Jessica Sutton), Danny (Nik Dodani), Rosa (Jamie-Lee Money).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies