Back to top

Hétvége a Cinemaxban (február 8-10.)

Publikálva: 2019, február 8 - 07:32
Három újdonság kerül a hétvégén a moziba magyar szinkronnal, illetve feliratozással.

A csodagyerek (The Prodigy) - hongkongi-amerikai horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. február 8. (péntek) 18:10, 20:50 (2D); 2019. február 9. (szombat) 20:50 (2D); 2019. február 10. (vasárnap) 18:10 (2D).

Sarah szakemberhez fordul, miután kisfia, Miles egyre elfajuló, zavart viselkedést mutat. Azzal szembesül, hogy fiát egy gonosz természetfeletti lélek szállta meg. Családja biztonságát féltve a nőnek választania kell: hallgat anyai ösztöneire és védelmezi Milest, vagy kideríti, mi – vagy ki – áll a sötét változás hátterében. Válaszait a múltban kell megtalálnia, az oda vezető úton pedig a képzelgés és valóság közötti határvonal ijesztő mértékben elmosódik.

Szereplők: Sarah (Taylor Schilling), Arthur Jacobson (Colm Feore), Margaret St. James (Brittany Allen), John (Peter Mooney).

A kedvenc (The Favourite) - ír-angol-amerikai életrajzi film
Magyar feliratozással vetítik: 2019. február 9. (szombat) 20:20 (2D).

A 18. század eleje. Anglia háborúban áll a franciákkal. Ettől függetlenül a kacsafuttatás és az ananászfogyasztás virágzik. A törékeny Anna királynő foglalja el a trónt, nevében közeli barátja, Lady Sarah Malborough kormányozza az országot, s közben el is látja a betegeskedő uralkodót. Mikor egy új szolgáló, Abigail megérkezik az udvarba, bája és talpraesettsége révén Lady Sarah hamar szárnyai alá veszi – Abigail pedig csak az alkalmat keresi, hogy visszatérhessen arisztokrata életéhez. Ahogy a politika és a háború egyre inkább lefoglalja Sarah-t, Abigail szép lassan elfoglalja a helyét Anna mellett. Szárba szökkent barátsága a királynővel lehetőséget kínál számára, hogy megvalósítsa célját, és ebben se nő, se férfi, se politika, se nyúl nem gátolhatja meg.

Szereplők: Queen Anne (Olivia Colman), Lady Sarah (Rachel Weisz), Queen's Maid (Emma Delves), Sarah's Maid (Faye Daveney), Abigail (Emma Stone), Godolphin (James Smith).

A Lego kaland 2 (The Lego Movie 2: The Second Part) - amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. február 9. (szombat) 16:00 (2D); 2019. február 10. (vasárnap) 13:30 (3D), 16:00 (2D).

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.
Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) - angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. február 8. (péntek) 20:30 (2D); 2019. február 10. (vasárnap) 20:30 (2D).

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Szereplők: Freddie Mercury (Rami Malek), John Deacon (Joseph Mazzello), Roger Taylor (Ben Hardy), Brian May (Gwilym Lee), Mary Austin (Lucy Boynton).

Egy kutya hazatér (A Dog's Way Home) - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. február 8. (péntek) 15:50 (2D); 2019. február 9. (szombat) 13:50 (2D); 2019. február 10. (vasárnap) 15:50 (2D).

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját.
Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Szereplők: Terri (Ashley Judd), Axel (Edward James Olmos), Olivia (Alexandra Shipp), Captain Mica (Wes Studi), Gavin (Barry Watson).

Pókember - Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. február 9. (szombat) 13:10 (2D).

Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző…
És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.
Pókember ezúttal animációs film formájában kel új életre...

Vihar előtt (Serenity) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2019. február 8. (péntek) 18:30 (2D); 2019. február 10. (vasárnap) 18:30 (2D).

A háborítatlan, égszínkék tengerrel körülvett trópusi szigetet a legtöbben nyaralóparadicsomként ismerik, kivéve Baker Dillt, a sokat látott, harmincas éveiben járó hajóskapitányt, aki abból él, hogy kellemetlen turistákat visz el sporthorgászni „Serenity” névre hallgató ikermotoros hajóján. Egyetlen valódi társa az őszülő, középkorú elsőtiszt, Duke. A két férfi kényelmes életvitelt folytathatna, ha Dill nem hanyagolná a kuncsaftjait, a kapitány ugyanis megszállottan próbálja elfogni azt a mitikus kékúszójú tonhalat, amely folyton megszökik előle. Miután Dill tönkreteszi egy újabb vakációzó nyaralását, Duke emlékezteti, hogy ha életben akarja tartani a vállalkozásukat, fel kell hagynia rögeszmés hajszájával, és arra kell koncentrálnia, hogy megadja a turistáknak, amit akarnak: menekülést a hétköznapi élet nyűgjeitől és stresszétől. Dill természetesen nem fogadja meg barátja bölcs tanácsát, és inkább italba fojtja a bánatát a helyi bárban, ahol gyakran talál vigaszra Constance karjaiban.
Egy nap a semmiből felbukkan Dill ex-felesége, Karen, aki évekkel ezelőtt elhagyta egy gazdag, folyton úton lévő üzletember kedvéért, és most egy ajánlattal keresi fel. Karen azt akarja, hogy vigye el Franket horgászni, itassa le, és lökje a tengerbe, hogy a cápák martaléka legyen, cserébe a nő fizet tíz millió dollárt. Dill elsőre hallani sem akar az ötletről, de idővel elkezdi átértékelni volt felesége ajánlatát, és lassan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik…

Szereplők: Karen Zariakas (Anne Hathaway), Constance (Diane Lane), Baker Dill (Matthew McConaughey), Reid Miller (Jeremy Strong), Frank Zariakas (Jason Clarke), Duke (Djimon Hounsou), Samson (Garion Dowds).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies