Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (február 7-9.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 7 - 06:31 | Színes
A Ragadozó madarak a hét magyar szinkronos újdonsága a moziban.
Hétvége a Cinemaxban (február 7-9.)

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) /Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)/ - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 7. (péntek) 18:00 (2D); 2020. február 8. (szombat) 20:50 (2D); 2020. február 9. (vasárnap) 18:00 (2D).

Harley Quinn sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

Szereplők: Margot Robbie (Harley Quinn), Ewan McGregor (Black Mask), Mary Elizabeth Winstead (Helena Bertinelli / Vadásznő), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Fekete Kanári).

Dolittle - amerikai kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 8. (szombat) 15:30 (2D).

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

Szereplők: Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle), Jessie Buckley (Queen Victoria), Antonio Banderas (Rassouli), Michael Sheen (Mudfly).

Jumanji - A következő szint (Jumanji: The Next Level) - amerikai családi kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 2. (vasárnap) 13:10 (2D).

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja és annak nyugdíjas haverja is követi őket. Az avatárok összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…

Szereplők: Karen Gillan (Martha), Dwayne Johnson (Eddie), Danny DeVito (Spencer nagyapja), Kevin Hart (Finbar / Fridge), Jack Black (Bethany / Fridge).

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! (Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!) - kanadai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 7. (péntek) 16:10 (2D); 2020. február 8. (szombat) 14:20 (2D); 2020. február 9. (vasárnap) 16:10 (2D).

A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon...

Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - amerikai akció-thriller, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 7. (péntek) 15:40, 20:20 (2D); 2020. február 8. (szombat) 20:20 (2D); 2020. február 9. (vasárnap) 15:40 (2D).

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll...

Szereplők: Will Smith (Mike Lowrey), Martin Lawrence (Marcus Burnett), Derrick Gilbert (Kid), Joe Pantoliano (Howard), Happy Anderson (Jenkins), Paola Núnez (Rita).

Úriemberek (The Gentlemen) - amerikai krimi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 8. (szombat) 18:20 (2D); 2020. február 9. (vasárnap) 18:20 (2D)

Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Szereplők: Matthew McConaughey (Mickey Pearson), Charlie Hunnam (Raymond), Michelle Dockery (Rosalind), Jeremy Strong (Cannabis Kingpin Mathew), Colin Farrell (Coach), Henry Golding (Dry Eye), Hugh Grant (Fletcher).

Magyar szinkronos vetítések:

2020. február 7., péntek
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 15:40, 20:20
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 16:10
Ragadozó madarak - 2D - 18:00

2020. február 8., szombat
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 20:20
Dolittle - 2D - 15:30
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 14:20
Úriemberek - 2D - 18:20
Ragadozó madarak - 2D - 20:50

2020. február 9., vasárnap
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 15:40
Jumanji - A következő szint - 2D - 13:10
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 16:10
Úriemberek - 2D - 18:20
Ragadozó madarak - 2D - 18:00

Címkék: Cinemax