Back to top

Hétvége a CineMaxban (február 6-7.)

Publikálva: 2016, február 5 - 11:56
Két új filmet mutatnak be magyar szinkronnal február első hétvégéjén.

Szombaton az Alvin és a mókusok, illetve a Pofázunk és végünk Miamiban mellett két új filmet, mégpedig A dán lány című amerikai-angol életrajzi drámát, valamint a Fekete ötven árnyalata című amerikai vígjátékot mutatja be magyar szinkronnal a dunaszerdahelyi CineMax.

Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - A mókás menet - amerikai családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 6. (szombat), 16:20; 2016. február 7. (vasárnap), 14:10, 16:20
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

A dán lány (The Danish Girl) – amerikai-angol életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vettik: 2016. február 6. (szombat), 18:00; 2016. február 7. (vasárnap), 18:00, 20:30
Koppenhága, 1926. Einar Wegener (Eddie Redmayne) és Gerda Wegener (Alicia Vikander) művészházaspár, a férfi nagy sikereket arat tájképeivel. A kevésbé elismert Gerda köztiszteletben álló polgárok portréfestője. Boldog házasságban élnek, bár a személyes és a művészi megvilágosodás eddig mindkettejüket elkerülte.
Mindez változni kezd, mert egy napon Gerdának gyorsan be kell fejeznie egy portrét, ezért megkéri a férjét, hogy öltözzön nőnek és legyen a modellje. Az élmény sorsfordító erejű, Einar rájön, hogy Liliként tudja kifejeznie valódi énjét, és elkezd nőként élni. Gerda váratlanul rádöbben, hogy új múzsája lett, ami kreatív lendületet ad művészetének. A házaspár azonban kénytelen szembenézni a társadalom rosszallásával.
Elköltöznek hazájukból és a jóval toleránsabb Párizsban telepednek le. Gerda karrierje szárnyalni kezd. Házasságuk új tartalmakkal telítődik, de nem minden feszültség nélkül. Gerda azonban folymatosan támogatja párja törekvését, hogy fizikailag is nővé alakulhasson. Egymásnak köszönhetően mindketten bátorságra tesznek szert, hogy merjék vállalni valódi önmagukat.
Főszereplők:  Gerda Wegener (Alicia Vikander), Einar Wegener / Lili Elbe (Eddie Redmayne), Ulla (Amber Heard), Hans Axgil (Matthias Schoenaerts).

A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black) – amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 6. (szombat), 18:40; 2016. február 7. (vasárnap), 18:40, 20:40
Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva...
Főszereplők:  Christian Black (Marlon Wayans), Hannah (Kali Hawk), Claire (Jane Seymour), Ron (Mike Epps).

Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2) – amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 6. (szombat), 20:10; 2016. február 7. (vasárnap) 20:10
Hőseink, a kőkemény zsaru és a kőlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban próbál eredményeket elérni – és ebben egy mutatós helyi rendőrnő és a Másnaposok filmek vicces ázsiai mukija van a segítségükre.
Főszereplők: Maya Cruz (Olivia Munn), James Payton (Ice Cube), Ben Barber (Kevin Hart), Angela Payton (Tika Sumpter).

Az 5. hullám (The 5th Wave) - amerikai sci-fi, thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2006. február 7. (vasárnap), 13:40
Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan.
Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán.
Főszereplők: Cassie Sullivan (Chloe Grace Moretz), Ben Parish (Nick Robinson), Ringer (Maika Monroe), Colonel Vosch (Liev Schreiber).

A visszatérő (The Revenant) - amerikai kalandfilm
Magyar feliratozással vetítik: 2016. február 7. (vasárnap), 17:00
A visszatérő megtörtént események alapján készült. Magával ragadó, hátborzongató film egy férfi küzdelméről, a minden rettenet ellenére legyőzhetetlen élni akarásról és a teljes esélytelenséggel is dacoló emberi szellemről.
Hugh Glassra (Leonardo DiCaprio) a még feltérképezetlen amerikai vadonban rátámad egy medve: társa, John Fitzgerald (Tom Hardy) szándékosan tagadja meg a segítséget és magára hagyja őt a kietlen, dermesztő rengetegben. Glass hihetetlen erőfeszítéssel dacol a természet és az ember kegyetlenségével. Őrületes kalandokat él túl, egymaga vág keresztül hegyen, erdőn, folyón és hómezőn, hogy bosszút álljon.
Főszereplők:  John Fitzgerald (Tom Hardy), Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), Andrew Henry (Domhnall Gleeson), Jim Bridger (Will Poulter).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies