Back to top

Hétvége a Cinemaxban (február 28. - március 1.)

Publikálva: 2020, február 28 - 06:54
Két újdonság érkezik a hétvégén magyar szinkronnal: A vadon hívó szava és A vágyak szigete.
Hétvége a Cinemaxban (február 28. - március 1.)

A vadon hívó szava (Call of the Wild) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 29. (szombat) 17:40 (2D); 2020. március 1. (vasárnap) 17:40 (2D).

A klasszikus irodalmi mű alapján készült A vadon hívó szava új életre kelti Buck történetét. Az imádnivaló kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon terület zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként – majd később vezéreként – Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz.

Szereplők: Harrison Ford (John Thornton), Dan Stevens (Hal), Jean Louisa Kelly (Katie Miller).

A vágyak szigete (Fantasy Island) - amerikai misztikus film, horror
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 28. (péntek) 20:20 (2D); 2020. február 29. (szombat) 20:20 (2D).

Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály.
A szigetet egy titokzatos tudós vezeti, aki minden érkezőhöz egyformán kedves, ám végül, mindenkivel egyformán szigorú.
Mert az álmok valóra válhatnak – de rettenetes árat kell fizetni értük...

Szereplők: Maggie Q (Elena), Michael Rooker (Morgan), Michael Peña (Mr. Roarke), Lucy Hale (Melanie), Ryan Hansen (Bradley).

1917 - angol-amerikai háborús filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 29. (szombat) 20:10 (2D); 2020. március 1. (vasárnap) 20:10 (2D).

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak…

Szereplők: Andrew Scott (Leslie hadnagy), Benedict Cumberbatch (MacKenzie ezredes), Richard Madden (Blake hadnagy), Mark Strong (Smith parancsnok), Colin Firth (Erinmore tábornok), George MacKay (Schofield őrvezető), Dean-Charles Chapman (Blake őrvezető).

A disznó (Sviňa) - szlovák thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2020. február 28. (péntek) 18:00 (2D).

A nagypolitika világában játszódik ez a film, a fehérgallérosok, a szervezett bűnözés, a nagy pénzek és a nőkereskedelem világában.
Egy országot magas beosztású bűnözők irányítanak, akik összeköttetésben állnak a maffiával, a politikusokkal, a rendőrséggel, a bíróságokkal...
Egy függő tinédzser lány eltűnik a nevelőintézetből, de senkinek sem hiányzik. A rendőrségen beszélni szeretne a drogokról, a kikényszerített szexről, de nem hallgatják meg. Megkeres egy újságírót, aki beleássa magát ebbe a szörnyű világba...
Egy tehetséges politikusból elnök lesz, igazi kizsákmányolóvá válik, aki az emberekkel, mint sakkfigurákkal játszadozik…
Életben marad az igazság olyan emberek közt, akiknek csak a pénz és a hatalom számít?

Szereplők: Jozef Vajda (Wagner), Marko Igonda (Bobo), Dano Heriban (Ňuňu), Gabriela Marcinková (Emmi), Diana Mórová (igazgatónő), Andrej Remeník (Ondro, újságíró), Dana Droppová (Broňa), Petra Dubayová (Naďa).

Jégvarázs 2. (Frozen 2) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. március 29. (szombat) 13:40 (2D).

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! (Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!) - kanadai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 28. (péntek) 16:00 (2D); 2020. március 1. (vasárnap) 16:00 (2D).

A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon...

Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - amerikai akció-thriller, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 28. (péntek) 20:00 (2D); 2020. március 1. (vasárnap) 20:00 (2D).

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll...

Szereplők: Will Smith (Mike Lowrey), Martin Lawrence (Marcus Burnett), Derrick Gilbert (Kid), Joe Pantoliano (Howard), Happy Anderson (Jenkins), Paola Núnez (Rita).

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) /Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)/ - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 28. (péntek) 15:50 (2D); 2020. február 29. (szombat) 15:50 (2D).

Harley Quinn sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

Szereplők: Margot Robbie (Harley Quinn), Ewan McGregor (Black Mask), Mary Elizabeth Winstead (Helena Bertinelli / Vadásznő), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Fekete Kanári).

Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) - japán-amerikai-kanadai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 28. (péntek) 15:40 (2D); 2020. február 29. (szombat) 15:40 (2D); 2020. március 1. (vasárnap) 13:20 (2D).

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi...

Magyar szinkronos vetítések:

2020. február 28., péntek
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 20:00
A vágyak szigete - 2D - 20:20
Sonic, a sündisznó - 2D - 15:40
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 16:00
A disznó - 2D - 18:00
Ragadozó madarak - 2D - 15:50

2020. február 29., szombat
1917 - 2D - 20:10
A vágyak szigete - 2D - 20:20
Sonic, a sündisznó - 2D - 15:40
Jégvarázs 2. - 2D - 13:40
A vadon hívó szava - 2D - 17:40
Ragadozó madarak - 2D - 15:50

2020. március 1., vasárnap
1917 - 2D - 20:10
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 20:00
Sonic, a sündisznó - 2D - 13:20
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 16:00
A vadon hívó szava - 2D - 17:40

Ezt már olvasta?

Múlt és jövő

Múlt és jövő

A jelenben létezünk, mindig az adott pillanatban éljük...

Címkék: Cinemax
Cookies