Back to top

Hétvége a Cinemaxban (február 25-26.)

Publikálva: 2017, február 24 - 07:18
Két újdonság kerül a következő hétvégén mozivászonra magyar szinkronnal, a Balerina című animációs film és a John Wick: 2. felvonás című thriller.
Balerina (Ballerina) - francia-kanadai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 26. (vasárnap) 13:30.
A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.
John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter 2) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 25. (szombat) 20:40; 2017. február 26. (vasárnap) 18:00.
John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát. 
Szereplők: John Wick (Keanu Reeves), Santino D'Antonio (Riccardo Scamarcio), Bowler King (Laurence Fishburne), Jimmy (Thomas Sadoski), Ares (Ruby Rose), Helen Wick (Bridget Moynahan).
A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)- amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 25. (szombat) 17:50, 20:20; 2017. február 26. (vasárnap) 20:20.
Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket... 
Szereplők: Anastasia Steele (Dakota Johnson), Christian Grey (Jamie Dornan), Elena Lincoln (Kim Basinger).
Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness) - amerikai-német fantasztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 26. (vasárnap) 17:50
Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki.
Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje... a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. 
A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.
Szereplők: Lockhart (Dane DeHaan), Volmer (Jason Isaacs), Hannah (Mia Goth).
Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) - amerikai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 26. (vasárnap) 15:50.
Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. 
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra. 
Szereplők: Hannah (Britt Robertson), Ethan (Dennis Quaid), Elizabeth (Juliet Rylance), Al (Pooch Hall), Todd (Logan Miller).
Lego Batman - A film (Lego Batman Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 25. (szombat) 15:30 (2D); 2017. február 26. (vasárnap) 13:20 (3D).
Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. 
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk. 

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies