Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (február 21-23.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 21 - 08:14 | Színes
Egy animációs kalandfilm érkezik magyar szinkronnal, magyar feliratozással pedig az egyik legsikeresebb szlovák thriller, A disznó.
Hétvége a Cinemaxban (február 21-23.)

A disznó (Sviňa) - szlovák thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2020. február 23. (vasárnap) 18:00 (2D).

A nagypolitika világában játszódik ez a film, a fehérgallérosok, a szervezett bűnözés, a nagy pénzek és a nőkereskedelem világában.
Egy országot magas beosztású bűnözők irányítanak, akik összeköttetésben állnak a maffiával, a politikusokkal, a rendőrséggel, a bíróságokkal...
Egy függő tinédzser lány eltűnik a nevelőintézetből, de senkinek sem hiányzik. A rendőrségen beszélni szeretne a drogokról, a kikényszerített szexről, de nem hallgatják meg. Megkeres egy újságírót, aki beleássa magát ebbe a szörnyű világba...
Egy tehetséges politikusból elnök lesz, igazi kizsákmányolóvá válik, aki az emberekkel, mint sakkfigurákkal játszadozik…
Életben marad az igazság olyan emberek közt, akiknek csak a pénz és a hatalom számít?

Szereplők: Jozef Vajda (Wagner), Marko Igonda (Bobo), Dano Heriban (Ňuňu), Gabriela Marcinková (Emmi), Diana Mórová (igazgatónő), Andrej Remeník (Ondro, újságíró), Dana Droppová (Broňa), Petra Dubayová (Naďa).

Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) - japán-amerikai-kanadai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 21. (péntek) 13:20, 17:40 (2D); 2020. február 22. (szombat) 13:20, 15:40 (2D); 2020. február 23. (vasárnap) 15:40, 17:40 (2D).

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi...

1917 - angol-amerikai háborús filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 22. (szombat) 20:20 (2D); 2020. február 23. (vasárnap) 20:20 (2D).

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak…

Szereplők: Andrew Scott (Leslie hadnagy), Benedict Cumberbatch (MacKenzie ezredes), Richard Madden (Blake hadnagy), Mark Strong (Smith parancsnok), Colin Firth (Erinmore tábornok), George MacKay (Schofield őrvezető), Dean-Charles Chapman (Blake őrvezető).

Dolittle - amerikai kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 21. (péntek) 13:30 (2D).

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

Szereplők: Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle), Jessie Buckley (Queen Victoria), Antonio Banderas (Rassouli), Michael Sheen (Mudfly).

Kémesítve (Spies in Disguise) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 22. (szombat) 13:30 (2D).

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont... nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! (Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!) - kanadai animácis film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 21. (péntek) 15:50 (2D); 2020. február 22. (szombat) 15:50 (2D).

A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon...

Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - amerikai akció-thriller, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 21. (péntek) 20:00 (2D); 2020. február 22. (szombat) 20:00 (2D).

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll...

Szereplők: Will Smith (Mike Lowrey), Martin Lawrence (Marcus Burnett), Derrick Gilbert (Kid), Joe Pantoliano (Howard), Happy Anderson (Jenkins), Paola Núnez (Rita).

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) /Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)/ - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 21. (péntek) 18:20 (2D); 2020. február 22. (szombat) 18:20 (2D).

Harley Quinn sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

Szereplők: Margot Robbie (Harley Quinn), Ewan McGregor (Black Mask), Mary Elizabeth Winstead (Helena Bertinelli / Vadásznő), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Fekete Kanári).

Úriemberek (The Gentlemen) - amerikai krimi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 22. (szombat) 20:40 (2D)

Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Szereplők: Matthew McConaughey (Mickey Pearson), Charlie Hunnam (Raymond), Michelle Dockery (Rosalind), Jeremy Strong (Cannabis Kingpin Mathew), Colin Farrell (Coach), Henry Golding (Dry Eye), Hugh Grant (Fletcher).

Magyar szinkronos vetítések:

2020. február 21., péntek
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 20:00
Dolittle - 2D - 13:30
Sonic, a sündisznó - 2D - 13:20, 17:40
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 15:50
Ragadozó madarak - 2D - 18:20

2020. február 22., szombat
1917 - 2D - 20:20
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 20:00
Sonic, a sündisznó - 2D - 13:20, 15:40
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 15:50
Kémesítve - 2D - 13:30
Úriemberek - 2D - 20:40
Ragadozó madarak - 2D - 18:20

2020. február 23., vasárnap
1917 - 2D - 20:20
Sonic, a sündisznó - 2D - 15:40, 17:40
A disznó - 2D - 18:00

Címkék: Cinemax