Back to top

Hétvége a Cinemaxban (február 18-19.)

Publikálva: 2017, február 17 - 07:35
Öt film kerül mozivászonra magyar szinkronnal a hétvégén, újdonság: Az egészség ellenszere című fantasztikus thriller.
Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness) - amerikai-német fantasztikus thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 18. (szombat) 20:00
Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki.
Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje... a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. 
A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.
Szereplők: Lockhart (Dane DeHaan), Volmer (Jason Isaacs), Hannah (Mia Goth).
A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 18. (szombat) 15:30, 18:00, 20:30; 2017. február 19. (vasárnap) 15:30, 20:30.
Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket... 
Szereplők: Anastasia Steele (Dakota Johnson), Christian Grey (Jamie Dornan), Elena Lincoln (Kim Basinger).
Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) - amerikai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 18. (szombat) 16:00.
Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. 
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra. 
Szereplők: Hannah (Britt Robertson), Ethan (Dennis Quaid), Elizabeth (Juliet Rylance), Al (Pooch Hall), Todd (Logan Miller).
Gólyák (Storks) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 19. (vasárnap) 13:40.
Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.
Lego Batman - A film (Lego Batman Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 18. (szombat) 13:20 (3D), 15:40, 17:50 (2D); 2017. február 19. (vasárnap) 15:40 (2D).
Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. 
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies