Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (február 14-16.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 14 - 07:05 | Színes
Két újdonság érkezik magyar szinkronnal a moziba, egy életrajzi dráma és egy háborús filmdráma.
Hétvége a Cinemaxban (február 14-16.)

Judy - angol életrajzi dráma, musical
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 15. (szombat) 20:40 (2D); 2020. február 16. (vasárnap) 20:40 (2D).

A Judy a legendás amerikai színész-énekesnő, Judy Garland életének utolsó hónapjait dolgozza fel. A negyvenes éveiben járó Judy Garland, az Óz, a csodák csodája Dorothyja több, tragikusan végződő házasságon jutott túl, és a hatvanas évek végére folyamatos anyagi és drog problémákkal küzdött. Annak reményében, hogy elegendő pénzt kereshet két kisebb gyermekének eltartására, elvállal egy londoni varietéturnét. Bár Garland népszerűsége Amerikában már megkopott, csillaga Európában még fényesen ragyogott, amikor 1969 telén megérkezett Londonba. A fellépések azonban nem minden zökkenő nélkül zajlanak, Garland folyamatos harcot folytat saját magával, a közönséggel, és a menedzsmenttel egyaránt.

Szereplők: Renée Zellweger (Judy Garland), Bella Ramsey (Lorna Luft), Jessie Buckley (Rosalyn Wilder), Rufus Sewell (Sidney Luft), Michael Gambon (Bernard Delfont), Finn Wittrock (Mickey Deans).

1917 - angol-amerikai háborús filmdráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 14. (péntek) 15:30, 20:30 (2D); 2020. február 15. (szombat) 20:30 (2D); 2020. február 16. (vasárnap) 15:30 (2D).

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak…

Szereplők: Andrew Scott (Leslie hadnagy), Benedict Cumberbatch (MacKenzie ezredes), Richard Madden (Blake hadnagy), Mark Strong (Smith parancsnok), Colin Firth (Erinmore tábornok), George MacKay (Schofield őrvezető), Dean-Charles Chapman (Blake őrvezető).

Dolittle - amerikai kalandfilm, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 15. (szombat) 13:20 (2D).

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

Szereplők: Robert Downey Jr. (Dr. John Dolittle), Jessie Buckley (Queen Victoria), Antonio Banderas (Rassouli), Michael Sheen (Mudfly).

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! (Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!) - kanadai animácis film
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 16. (vasárnap) 13:40 (2D).

A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon...

Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - amerikai akció-thriller, vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 14. (péntek) 18:00 (2D); 2020. február 16. (vasárnap) 18:00 (2D).

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll...

Szereplők: Will Smith (Mike Lowrey), Martin Lawrence (Marcus Burnett), Derrick Gilbert (Kid), Joe Pantoliano (Howard), Happy Anderson (Jenkins), Paola Núnez (Rita).

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) /Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)/ - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 15. (szombat) 18:30 (2D).

Harley Quinn sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

Szereplők: Margot Robbie (Harley Quinn), Ewan McGregor (Black Mask), Mary Elizabeth Winstead (Helena Bertinelli / Vadásznő), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Fekete Kanári).

Úriemberek (The Gentlemen) - amerikai krimi, akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2020. február 14. (péntek) 20:50 (2D); 2020. február 16. (vasárnap) 20:50 (2D)

Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Szereplők: Matthew McConaughey (Mickey Pearson), Charlie Hunnam (Raymond), Michelle Dockery (Rosalind), Jeremy Strong (Cannabis Kingpin Mathew), Colin Farrell (Coach), Henry Golding (Dry Eye), Hugh Grant (Fletcher).

Magyar szinkronos vetítések:

2020. február 14., péntek
1917 - 2D - 15:30, 20:30
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 18:00
Úriemberek - 2D - 20:50

2020. február 15., szombat
1917 - 2D - 20:30
Dolittle - 2D - 13:20
Judy - 2D - 20:40
Ragadozó madarak - 2D - 18:30

2020. február 16., vasárnap
1917 - 2D - 15:30
Mindörökké rosszfiúk - 2D - 18:00
Judy - 2D - 20:40
Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! - 2D -13:40
Úriemberek - 2D - 20:50

Címkék: Cinemax