Back to top

Hétvége a Cinemaxban (február 13-14.)

Publikálva: 2016, február 12 - 11:45
Három filmet is láthatunk magyar szinkronnal, melyek a magyarországi bemutatóval egy időben kerültek nálunk is vászonra.

Február 11-én volt a bemutatója a Hogyan legyünk szinglik?, a Deadpool és a Norm, az északi című filmeknek - többek közt ezeket is láthatjuk a hétvégén.

Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single) - amerikai romantikus vígjáték
Magyar szinkronnal vettik: 2016. február 13. (szombat), 18:10; 2016. február 14. (vasárnap), 18:10, 20:30
Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban... és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb.
A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik - a városban, amelyik sosem alszik.
Főszereplők:  Alice (Dakota Johnson), Robin (Rebel Wilson), Ken (Jake Lacy), Lucy (Alison Brie).

Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - A mókás menet - amerikai családi vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 13. (szombat), 15:30; 2016. február 14. (vasárnap), 13:20, 15:30
A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Deadpool - amerikai akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 13. (szombat), 18:20; 2016. február 14. (vasárnap), 18:20, 20:40
A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri.
De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van - és nem fél használni.
A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.
Főszereplők: Wade Wilson / Deadpool (Ryan Reynolds), Vanessa Carlysle / Copycat (Morena Baccarin), Angel Dust (Gina Carano), Piotr Rasputin / Colossus (Andre Tricoteux), Weasel (T.J. Miller).

Norm, az északi (Norm, of the North) - ír-indiai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 13. (szombat), 14:00
Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.

A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black) – amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 13. (szombat), 19:50; 2016. február 14. (vasárnap), 17:40, 19:50
Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva...
Főszereplők:  Christian Black (Marlon Wayans), Hannah (Kali Hawk), Claire (Jane Seymour), Ron (Mike Epps).

A dán lány (The Danish Girl) – amerikai-angol életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vettik: 2016. február 14. (vasárnap), 15:40
Koppenhága, 1926. Einar Wegener (Eddie Redmayne) és Gerda Wegener (Alicia Vikander) művészházaspár, a férfi nagy sikereket arat tájképeivel. A kevésbé elismert Gerda köztiszteletben álló polgárok portréfestője. Boldog házasságban élnek, bár a személyes és a művészi megvilágosodás eddig mindkettejüket elkerülte.
Mindez változni kezd, mert egy napon Gerdának gyorsan be kell fejeznie egy portrét, ezért megkéri a férjét, hogy öltözzön nőnek és legyen a modellje. Az élmény sorsfordító erejű, Einar rájön, hogy Liliként tudja kifejeznie valódi énjét, és elkezd nőként élni. Gerda váratlanul rádöbben, hogy új múzsája lett, ami kreatív lendületet ad művészetének. A házaspár azonban kénytelen szembenézni a társadalom rosszallásával.
Elköltöznek hazájukból és a jóval toleránsabb Párizsban telepednek le. Gerda karrierje szárnyalni kezd. Házasságuk új tartalmakkal telítődik, de nem minden feszültség nélkül. Gerda azonban folymatosan támogatja párja törekvését, hogy fizikailag is nővé alakulhasson. Egymásnak köszönhetően mindketten bátorságra tesznek szert, hogy merjék vállalni valódi önmagukat.
Főszereplők:  Gerda Wegener (Alicia Vikander), Einar Wegener / Lili Elbe (Eddie Redmayne), Ulla (Amber Heard), Hans Axgil (Matthias Schoenaerts).

Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2) – amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2016. február 14. (vasárnap) 16:00
Hőseink, a kőkemény zsaru és a kőlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban próbál eredményeket elérni – és ebben egy mutatós helyi rendőrnő és a Másnaposok filmek vicces ázsiai mukija van a segítségükre.
Főszereplők: Maya Cruz (Olivia Munn), James Payton (Ice Cube), Ben Barber (Kevin Hart), Angela Payton (Tika Sumpter).

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies