Back to top

Hétvége a Cinemaxban (február 11-12.)

Publikálva: 2017, február 10 - 07:11
Egy újdonság érkezett a héten magyar szinkronnal: A sötét ötven árnyalata című romantikus dráma.
A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)- amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 11. (szombat) 15:30, 18:10, 20:50; 2017. február 12. (vasárnap) 13:00, 15:30, 18:10.
Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket... 
Szereplők: Anastasia Steele (Dakota Johnson), Christian Grey (Jamie Dornan), Elena Lincoln (Kim Basinger).
Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) - amerikai családi film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 12. (vasárnap) 18:50.
Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. 
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra. 
Szereplők: Hannah (Britt Robertson), Ethan (Dennis Quaid), Elizabeth (Juliet Rylance), Al (Pooch Hall), Todd (Logan Miller).
Énekelj! (Sing) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 11. (szombat) 14:00 (2D).
Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket... 
Körök (Rings) - amerikai thriller
Magyar feliratozással vetítik: 2017. február 11. (szombat) 21:00.
A közkedvelt Kör sorozat újabb fejezetében Julia, a fiatal lány aggódni kezd barátja miatt, mivel a fiú egy sötét szubkultúrába keveredik, amely egy rejtélyes videokazetta körül alakult ki. A kazettán van egy film, amit ha valaki megnéz, az állítólag hét nappal később meghal. Julia feláldozza magát, hogy megmentse szerelmét, ám eközben szörnyű felfedezésre bukkan: van egy film a filmen belül, amit eddig még senki sem vett észre... 
Szereplők: Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz), Burke (Vincent D'Onofrio), Sky (Aimee Teegarden), Holt (Alex Roe), Gabriel (Johnny Galecki).
Lego Batman - A film (Lego Batman Movie) - amerikai családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 11. (szombat) 15:40 (3D); 2017. február 12. (vasárnap) 17:50, 20:20 (2D).
Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. 
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk. 
Trollok (Trolls) - amerikai animációs kalandfilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2017. február 12. (vasárnap) 13:30 (2D).
Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja.

Ezt már olvasta?

Címkék: Cinemax
Cookies