Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (február 10-11.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 9 - 06:36 | Színes
Sokak által várt film érkezik a moziba, ötször vetítik magyar szinkronnal a hétvégén A szabadság ötven árnyalatát.

A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 10. (szombat) 18:30, 20:50 (2D); 2018. február 11. (vasárnap) 13:50, 16:10, 18:30 (2D).

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A szabadság ötven árnyalata moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott.
Házasságukkal beteljesült Ana és Christian szerelme, de a boldogsághoz ennél több kell. A múlt árnyai ugyanis sötétségbe boríthatják a fiatal pár életét, miután feltűnik Ana egykori főnöke, Jack Hyde, akiken semmi sem túl drága, hogy bosszút álljon.
A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forgatókönyvet Niall Leonard írta James regénye alapján.

Szereplők: Christian Grey (Jamie Dornan), Anastasia Steele (Dakota Johnson), Rita Grey (Rita Ora), Jack Hyde (Eric Johnson).

A világ összes pénze (All the Money in the World) - amerikai krimi
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 10. (szombat) 13:00 (2D).

A 16 éves III. John Paul Getty (Charlie Plummer) a világ leggazdagabb embere, az olajmágnás J. Paul Getty (Christopher Plummer) unokája, igazi aranyifjúként él Rómában. A gyöngyéletnek azonban egy csapásra vége szakad, amikor a fiút elrabolják, és 17 millió dolláros váltságdíjat követelnek érte. John Paul erős akaratú édesanyja, Gail (Michelle Williams) hiába kéri a dúsgazdag nagyapa segítségét, a hírhedten fösvény milliárdos visszautasítja. Az asszony kétségbeesésében Getty üzleti tanácsadójához, az egykori CIA ügynök Fletcher Chase-hez (Mark Wahlberg) fordul, hogy bírja jobb belátásra az emberrablás tényében is kételkedő Gettyt. Az idő fogy, a bűnözők egyre türelmetlenebbek, és bármeddig képesek elmenni, hogy bizonyítsák szándékuk komolyságát...

Szereplők: J. Paul Getty (Christopher Plummer), Fletcher Chase (Mark Wahlberg), Gail Harris (Michelle Williams), Cinquanta (Romain Duris), Oswald Hinge (Timothy Hutton), III. John Paul Getty (Charlie Plummer), II. John Paul Getty (Andrew Buchan).

Az útvesztő: Halálkúra (Maze Runner: The Death Cure) - amerikai sci-fi akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 11. (vasárnap) 15:30 (2D).

Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, ami a kezdetek óta foglalkoztatják a tisztársakat.

Szereplők: Thomas (Dylan O'Brien), Teresa (Kaya Scodelario), Newt (Thomas Brodie-Sangster), Jorge (Giancarlo Esposito).

Én, Tonya (I, Tonya) - amerikai fekete komédia, életrajzi dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 10. (szombat) 17:50 (2D); 2018. február 11. (vasárnap) 17:50 (2D).

Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes?

Szereplők: Tonya Harding (Margot Robbie), Jeff Gillooly (Sebastian Stan), Martin Maddox (Bobby Cannavale), fiatal Tonya Harding (Mckenna Grace), Nancy Kerrigan (Caitlin Carver).

Ferdinánd (Ferdinand) - amerikai animációs vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 10. (szombat) 13:10 (2D).

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok.
Kivéve Ferdinándot.
Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti.
Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...

Kicsinyítés (Downsizing) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 10. (szombat) 20:20 (2D).

Mi történne, ha norvég tudósok új megoldással állnának elő az emberiség egyik legnagyobb problémájára, a túlnépesedésre?
A megoldás a következő: zsugorítsuk az embereket úgy egy arasznyira, és adjunk 200 évet a teljes globális kicsinyítésnek.
Az emberek lassan rájönnek, mennyivel tovább tart a pénzük egy miniatürizált világban. Egy jobb élet ígérete Paul Safranek átlagembert és feleségét, Audreyt is arra készteti, hogy hátrahagyva stresszes omahai életüket, lekicsinyíttessék magukat, és beköltözzenek a kisméretűek közösségébe. Ez a döntésük életre szóló kalandokat indít be...

Szereplők: Paul Safranek (Matt Damon), Audrey Safranek (Kristen Wiig), Dusan Mirkovic (Christoph Waltz), Dr. Jorgen Asbjornsen (Rolf Lassgard), Anne-Helene Asbjornsen (Ingjerd Egeberg), Konrad (Udo Kier), Dave Johnson (Jason Sudeikis).

Nincs kiszállás (The Commuter) - angol-amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. február 10. (szombat) 20:30 (2D).

Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.

Szereplők: Michael Woolrich (Liam Neeson), Joanna (Vera Farmiga), Hawthorne (Sam Neill), Murphy (Patrick Wilson).

Címkék: Cinemax